HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Malatya'da şüpheli araç alarmı!

Kayseri’deki terör saldırısının ardından Malatya’da da polis ekipleri olası saldırılara karşı teyakkuza geçti.

Malatya'da şüpheli araç alarmı!

Tüm ekiplerin çelik yelek giymesi istenirken, polis telsizinden yapılan bir anonsta kente gelme ihtimali üzerine 2 şüpheli araç plakası bildirildi.

Sabah saatlerinde Kayseri’de 14 şehidin verildiği bombalı saldırı sonrası Malatya’da da şehrin giriş ve çıkışlarında önlemler arttırıldı.

Polis telsizinden tüm görevlilere yapılan anonsta, uygulama noktaları başta olmak üzere tüm görevli ekipleri çelik yelek giymeleri ve şüpheli araç ile şahıslar üzerinde dikkatli olmaları istendi.

Bu arada yine polis telsizinden yapılan başka bir anonsta ise Malatya’ya gelme ihtimali üzerine 2 şüpheli araç plakası bildirildi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce aranan 2 aracın görülmesi halinde duyarlı bir şekilde durdurularak uzman ekiplere bildirilmesi istendi.

SAMSUN'DA CANLI BOMBA PANİĞİ

Samsun'da üzerinde şalvar pantolon ve sırt çantası bulunan kişiyi görenler polise ihbar etti.

İhbar üzerine harekete geçen ekipler, 21 yaşındaki O.G.'yi durdurarak arama yaptı. Öğrenci olduğu tespit edilen genç, serbest bırakıldı.

Samsun'da bir vatandaşın 155'i arayarak 'canlı bomba' ihbarında bulunması, polis alarma geçti. Üzerinde şalvar pantolon ve sırt çantası bulunan kişiden şüphelenen kişinin ihbarı üzerine İstiklal Caddesi üzerinde arama yapan ekipler verilen eşgal üzerine O.G.'yi durdurdu. Mobese kameralarında da yeri tespit edilen O.G.'nin yapılan üst aramasında ve çantasında herhangi bir suç unsuru bulunmadı. Öğrenci olduğu tespit edilen genç, serbest bırakıldı.

NELER YAŞANDI?

Genelkurmay Başkanlığınca, bugün saat 08.45 sularında Kayseri Komando Tugay Komutanlığından izne çıkan er ve erbaşları taşıyan araca yapılan bombalı araç saldırısında 14 askerin şehit olduğu, 48 askerin yaralandığı bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, '17 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 08.45 sularında Kayseri Komando Tugay Komutanlığından izine çıkan er ve erbaşları taşıyan araca yapılan bombalı araç saldırısında, 13 kahraman personelimiz şehit olmuş, 48 kahraman personelimiz yaralanmıştır.' denildi.

Yaralıların bölgedeki hastanelere sevk edilerek tedavilerine başlandığı belirtilen açıklamada, menfur saldırıda sivil vatandaşların da yaralanmış olabileceğinin değerlendirildiği bildirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da yaptığı açıklamada "Altısı ağır 55 yaralı var. 12'si yoğun bakımda. Sekiz şehidimizin kimliği belirlendi" dedi.

İHA


En Çok Aranan Haberler