HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar uyarısı

Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege, Batı Akdeniz ve İstanbul'da sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar uyarısı

Hava sıcaklığı, kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece artacak. Rüzgar, Marmara'nın güneyi, İç Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu'nun batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esecek.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Kuvvetli rüzgar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin kuzey, iç ve batı kesimlerin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege, Batı Akdeniz, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Uşak ve Afyonkarahisar ile zamanla Sakarya, Bursa, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu geçecek. Hava sıcaklığı, kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar ise genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi, Ege, Batı Akdeniz ile İç Anadolu'nun batısında kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/sa) esecek.

Rüzgarın Marmara'nın güneyi, İç Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu'nun batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/sa) esmesi bekleniyor. Kuvvetli rüzgar nedeniyle ulaşımda aksamalar, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA BÖLGESİ: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batısı, Kocaeli ve Yalova ile zamanla Bursa ve Sakarya çevreleri sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar, rüzgarın bölgenin güneyinde güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esecek. Bölgenin doğusunda sabah saatlerinde yer yer sis görülecek.

EGE BÖLGESİ: Parçalı ve çok bulutlu, güney ve kıyı kesimleri ile Uşak ve Afyonkarahisar çevreleri sağanak yağışlı geçecek. Rüzgarın, bölge genelinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/sa) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ BÖLGESİ: Parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz'in sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, Batı Akdeniz'de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esecek.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ: Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçecek. Rüzgar, güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) esecek.

BATI KARADENİZ BÖLGESİ: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde Düzce çevrelerinde yer yer sis görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ: Parçalı yer yer çok bulutlu geçecek.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Az bulutlu ve açık geçecek.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı. (25)

ANKARA: Parçalı ve yer yer çok bulutlu.(26)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı (27)

ADANA: Parçalı, yer yer çok bulutlu. (31)

ANTALYA: Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı.(27)

SAMSUN: Parçalı yer yer çok bulutlu. (29)

ERZURUM: Parçalı ve az bulutlu.(19)

DIYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (29) .

(ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler