HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meteoroloji'den uyarı! Hafta sonu yağmur var

Hafta sonu gelirken hava durumuna dair detaylar merak ediliyor. Hafta sonu planlarını açık mekanlara yönelik yapanlara kötü haber Meteoroloji'den geldi, yurt yağmura teslim olacak. İşte hafta sonu hava durumu detayları...

Yağmurlu geçen haftanın ardından bugün mola veren yağışlar hafta sonu geri geliyor. Yarından itibaren başlayacak yağışlar önümüzdeki hafta ortasına kadar yer yer kendini hissettirecek. Hafta sonu planlarını hava durumuna göre şekillendirecek vatandaşların yağmur konusunda dikkatli olması gerekiyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

HAFTA ORTASINA KADAR SÜRECEK

İstanbul’da yarın başlayacak olan yağışlar salı gününe kadar etkili olarak sürecek, çarşambadan itibaren yağışlar İstanbul’u terk edecek. Yurdun batı kesimlerini hafta ortasında terk edecek yağışlar doğu bölgelerde bir süre daha devam edecek.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimleri ile Antalya ve Muğla çevresinin parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Samsun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. Sıcaklıkların ise kuzeydoğu kesimlerde 2-5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.


En Çok Aranan Haberler