HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MHP’li isimden çok konuşulacak Melih Gökçek fotoğrafı

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, istifa edeceği konuşulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le ilgili dikkat çeken bir mesaj yayımladı. MHP'li isim, paylaştığı fotoğrafın altına,“Ve birgün o gündür, pılını pırtını toplar mechule yola çıkarsın... yazdı"

MHP’li isimden çok konuşulacak Melih Gökçek fotoğrafı

Melih Gökçek’in fotoşoplu fotoğrafını Twitter’da paylaşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, “Ve birgün o gündür, pılını pırtını toplar mechule yola çıkarsın...” diye ekledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Beştepe'de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i kabul etmişti. Görüşme yaklaşık 2 saat sürmüştü. Daha önce Gökçek'in istifasının istendiği iddiaları ortaya atılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bu iddianın sorulması üzerine “Şu an böyle bir şey yok. Olmayacağı anlamına gelmez” demişti.

Öte yandan Sözcü’nün haberine göre; Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın yakınında bulunan alanda kurulması gündeme getirilen müze projesinin ise Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçmediği gibi konunun Meclis’te hiç gündeme gelmediği anlaşıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi, CHP Grup Başkanı Doğan Yılmazkaya da böyle bir müze projesinin belediye meclisinin gündemine hiç gelmediğini, pazartesi günü yeni çalışma dönemine başlayacak olan belediye meclisinde de ilk sorularının müze ile ilgili olacağını belirtti.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler