HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Narcos dizisinin yapımcısı Netflix'e 1 milyar dolarlık dava!

Dijital TV ve sinema platformu Netflix'in popüler dizisi Narcos büyük bir dava ile karşı karşıya. Kişiliği ile büyük ilgi çeken ünlü uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'ın hayatını anlatan Narcos dizisi davalık oldu. Ay başında 3. sezonu çıkan Narcos'un yapımcısı Netflix 1 milyar dolarlık bir dava ile karşı karşıya.

Narcos dizisinin yapımcısı Netflix'e 1 milyar dolarlık dava!

Ünlü uyuşturucu Baronu Pablo Escobar'ın hayatını anlatan Narcos dizisi son zamanların en popüler dizilerinden biri. Nertflix'in beğeniyle takip edilen dizisinin 4. sezonu merakla bekleniyor. 3. sezonu Eylül başında Netflix'ten yayımlanan Narcos dizisi davalık oldu.
Pablo Escobar'ın kardeşi Roberto de Jesus Escobar Gaviria, kardeşi Pablo Escobar'ın ismi ve aileye ait detayların izinsiz kullanıldığı gerekçisi ile Netflix'e 1 milyar dolarlık dava açtı.

Hollywood Reporter’a bir röportaj veren Gaviria, Netflix’in kendi isimlerini, Kolombiya’yı ve kendileriyle alakalı herhangi bir şeyi kullanarak televizyon programı yapmasını “tehlikeli” olarak tanımladı. Netflix yetkililerinin korktuğunu ve Escobar’ın ailesine onları tehdit eden uzun bir mektup gönderdiklerini dile getiren Gaviria, talep ettikleri 1 Milyar Dolar’ı alabilmek için görüşmeleri sürdürdüklerini vurguladı.

“Silikon Vadisi’ndeki insanlara kafa tutmaya çalışmıyorum. Onların güzel telefonları ve ürünleri var. Ama hiçbiri Medellin veya Kolombiya’daki kaostan canlı çıkmış değiller. Ben bunu başardım.” diyen Gaviria, Netflix’ten bekledikleri ödemeyi alamamaları durumunda kanalın “küçük programını” kapatacaklarını iddia etti.

NARCOS DİZİSİNİN KONUSU

Narcos, Amerikan Suç Draması ve aksiyon dizisi. 28 Ağustos 2015 tarihinde Netflix'de yayına başladı. İlk 2 sezonu Güney Amerika’daki suç dünyasının en büyük uyuşturucu baronu olan Pablo Escobar'ın hayatını (Tam adı Pablo Emilio Escobar Gaviria) ve diğer sezonlar Medellín Karteli'nin olaylarını anlatır. İlk sezonunun tüm bölümleri 28 Ağustos 2015'de yayınlanmış olup, 10 bölümden oluşmaktadır. İkinci sezon ise 10 bölüm olarak 2 Eylül 2016 tarihinde yayınlanmış olup, 10 bölümden oluşmaktadır.[2] 3. sezonu ise 1 Eylül 2017 tarihinde yayınlandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler