HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nejat İşler'in doktorundan açıklama

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde bulunan özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde tedavisi devam eden ünlü oyuncu Nejat İşler'in doktoru yeni bir açıklama yaptı.

Nejat İşler'in doktorundan açıklama

Sanatçı Nejat İşler'in tedavi süreciyle ilgili Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy, şu bilgileri verdi:

Sanat ve spor dünyası Nejat İşler'e koştu (video)

"Hastamız Nejat İşler'in sağlık durumuyla ilgili sabah saatlerinde kamuoyuyla paylaştığımız; ‘yoğun bakım tedavisinin sürdüğü ve yoğun bakım servisindeki kritik sürecin devam ettiği'bilgisini tekrarlamak istiyoruz. Yine aynı açıklamada, uygulanan yoğun bakım bölümüne özgün destek tedavilerine ve planlanan diğer tedavilere adım adım olumlu yanıt vermeye başladığını söylediğimiz Nejat İşler'in, bu durumunda bir değişiklik olmadığını belirtiyoruz.”

Nejat İşler'in sağlık durumuyla ilgili medyaya ve sosyal medyaya yansıyan bazı haberlere dikkat çeken Dr. Aydın Aksoy, kendisini takip eden doktorlardan gelmediği sürece, sanatçının sağlık durumu ile ilgili bilgilerin yeraldığı haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederek, "Kamuoyunu ve sevenlerini doğru bilgilendirmek adına sanatçımızın sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

'DİK DUR EĞİLME ASİ TAYFA SENİNLE'

Nejat İşler'in için bugün akşam saatlerinde Bodrumspor taraftarlar 60 kişilik gurup ile ellerinde bayraklar ve çiçeklerle hastane önüne geldi. Otobüslerle gelen Bodrumsporlu taraftarlar ellerinde 'Dik Dur Eğilme Asi Tayfa Seninle' yazılı üzerinde Nejat İşler'in fotoğrafı olan pankartı hastanenin bayrak direklerine astı. Ardından çiçekler ve Bodrumspor atkısı ile hastane içerisine giren Doğan Yıldırım ve Tamer Yaman Nejat İşler'in yakınlarına çiçek ve atkı vererek geçmiş olsun dileklerini iletti. Yıldırım açıklamada 'Nejat İşler sadece Bodrumla yaşamayıp Bodrumluların dertlerini, sıkıntılarını sevinçlerini paylaşan halkın içinde halk için olan bir sanatçıydı, onun gibi bir sanatçıya çok ihtiyacımız olduğu günlerden geçiyoruz tüm dualarımız Nejat abi ile birlikte' dedi.

Taraftarlar hastaneden ayrılışlarında 'Dik dur eğilme asi tayfa seninle', 'Diren Nejat' sloganları atarak ayrıldılar.

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler