HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Ses Türkiye jürileri kimler olacak? Yeni dönemde O Ses Türkiye'de Yıldız Tilbe mi olacak?

Ekranların sevilen yarışması O Ses Türkiye yeni döneme hazırlanıyor. Jüri üyeleri ile dikkat çeken O Ses Türkiye yeni dönem için ekran yüzlerini belirlemeye başladı. O Ses Türkiye'nin jürisi için bomba isimlerle görüşen Acun Ilıcalı, yeni sezonda O Ses Türkiye jürilerinin kimler olacağı yönünde de ipuçları verdi. Peki yeni dönemde O Ses Türkiye jürileri kimler olacak?

O Ses Türkiye jürileri kimler olacak? Yeni dönemde O Ses Türkiye'de Yıldız Tilbe mi olacak?

O Ses Türkiye'de Sibel Can, Hadise, Gökhan ve Hakan Özoğuz kardeşlerin jüriliği oldukça sevilmişti. Yeni sezon için ise farklı isimler aranmaya başladı. O Ses Türkiye'nin yeni jüri adayı görüşmelerini yapan Acun Ilıcalı, Yıldız Tilbe ile görüştüğünü kişisel Twitter hesabında paylaştı.

Murat Boz hariç tüm jüri üyelerinin değişeceği söylenen O Ses Türkiye’nin jüri adayları için Acun Ilıcalı Twitter hesabından Yıldız Tilbe ile görüşmeye başladıklarını açıkladı. Ilıcalı daha önce de Yıldız Tilbe’yi jüride görmek istediğini söylemişti. Ay başında çıkan haberlerde Hadise’nin yerine Yıldız Tilbe’nin düşünüldüğü konuşulmuştu.

Geçtiğimiz sezon jüri koltuğunda Gökhan-Hakan Özoğuz, Hadise, Sibel Can ve Murat Boz'un oturduğu 'O Ses Türkiye' yarışmasını, Hadise'nin takımından Dodan kazanmıştı. İşte O Ses Türkiye’nin sezonlarına göre jüri üyeleri…

1. Sezon: Hadise, Mustafa, Sandal, Hülya Avşar, Murat Boz

  1. Sezon: Hadise, Mustafa Sandal, Hülya Avşar, Murat Boz
  2. Sezon: Gökhan Özoğuz, Hadise, Murat Boz, Ebru Gündeş
  3. Sezon: Gökhan Özoğuz, Hadise, Mazhar Alanson & Özkan Uğur, Ebru Gündeş
  4. Sezon: Gökhan & Hakan Özoğuz, Hadise, Murat Boz, Ebru Gündeş
  5. Sezon: Gökhan & Hakan Özoğuz, Hadise, Murat Boz, Sibel Can

O SES TÜRKİYE

O Ses Türkiye, birçok ülkede The Voice adı ile yayınlanan ve 10 Ekim 2011'de Türkiye'de Show TV'de yayınlanmaya başlanan, 2012–2013 sezonu için Star TV ile anlaşan ve 2013–2014 sezonunda Acun Ilıcalı'nın satın aldığı tv8 kanalında yayın hayatına devam eden yapımcılığını Acun Medya’nın, sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı, şarkı yarışması programıdır.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler