HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

PKK'lı teröristler, evinden kaçırdıkları köylüyü öldürdü!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Çatalca köyüne bağlı Güvenli Mezrası'nda ikamet eden Sami Çiftçi, akşam saatlerinde bölücü terör örgütü PKK üyesi teröristlerce evinden zorla alınarak götürüldü. Çiftçi, bir süre sonra köyün çıkışında silahla başından vurularak öldürülmüş halde bulundu. Sami Çiftçi'yi öldüren kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

PKK'lı teröristler, evinden kaçırdıkları köylüyü öldürdü!

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Çalca Köyü Güvenli Mezrası'nda PKK'lı teröristler tarafından evinden alınan, evli ve 3 çocuk babası Sami Çifçi, silahla vurularak şehit edildi.

Olay, Güvenli Mezrası'nda dün akşam saatlerinde meydana geldi. MHP Şemdinli İlçe Başkanı Erhan Eren'in kayınbiraderi olduğu belirtilen, araçla gıda taşımacılığı yapan Sami Çiftçi, evine gelen bir grup PKK'lı terörist tarafından silah zoruyla alınıp, mezra dışına çıkarıldı.

Çifçi, burada başına sıkılan kurşunla öldürülürken, cenazesi ise silah sesi üzerine bölgeye giden yakınları tarafından bulundu. Güvenlik güçlerine haber verilmesini ardından Çiftçi'nin cenazesi Şemdinli Devlet Hastanesi'ne getirilirken, kaçan PKK'lı teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Hakkari Valiliği, Şemdinli ilçesinde terör örgütü tarafından öldürülen Sami Çiftçi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklamada, "22.07.2017 günü saat 22.30 sıralarında İlimiz Şemdinli İlçesi Çatalca köyü Güvenli mezrasına gelen 2 bölücü terör örgütü mensubu tarafından Sami Çiftçi isimli şahıs köyden kaçırılmış, daha sonra aynı şahıslar tarafından köyün dışında bulunan bir samanlıkta silahla vurulmak suretiyle öldürülmüştür. Olayla ilgili yapılan ilk araştırma sonucunda, Sami Çiftçi isimli şahsın herhangi bir siyasi kimliğinin olmadığı tespit edilmiştir. Olayın nedeni ve faillerinin tespiti ile ilgili detaylı inceleme ve araştırma devam etmektedir" denildi.

DHA/İHA


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler