HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sahra Işık kimdir? Survivor'ın yıldızı Sahra Işık Boxun Yıldızları'nda!

Sahra Işık Boxun Yıldızları'nda. Survivor'ın başarılı yarışmacısı, tv8'de yeni başlayan yarışma programı Boxun Yıldızları'nda ter döküyor. Sahra Işık ile birlikte 14 ünlü ismin yer aldığı yarışmada, deneyimli antrenörler, yarışmacıları çok sıkı bir şekilde çalıştırıyor. Sahra Işık, yarışmada ikide iki yaptı. Peki Sahra Işık kimdir?

Sahra Işık kimdir? Survivor'ın yıldızı Sahra Işık Boxun Yıldızları'nda!

Sahra Işık, tv8'in yeni yarışması Boxun Yıldızları'nda boy gösteriyor. Survivor'da başarılı bir performans gösteren Sahra Işık, sporcu kimliğini yani yarışmada gösterdi ve yaptığı iki boks maçında galip çıktı. Boxun Yıldızları'nda Sahra Işık ile birlikte Fulya Keskin, Şenol İpek, Aycan Demirci, Bülent Çetinaslan, Ateş Fatih Uçan, Çılgın Sedat, Berna Canbeldek, Sami Levi, Asena, Baki Mercimek, Ayşıl Özaslan, Ramazan Kalyoncu, Doğuş. Yarışmayı Milli boksör Adem Kılıçcı, Bilgehan Demir ve Dilara Gönder sunuyor. Peki Sahra Işık kimdir?

SAHRA IŞIK KİMDİR?

1991 doğumlu olan Sahra Esra Işık, 1991 başarılı bir voleybolcudur. Fenerbahçe'deki kariyerinin yanı sıra modellik de yapmıştır. 2013 yılında yapılan Best Of Model yarışmasında 3. olan Survivor Sahra Esra Işık, Malezya'da düzenlenen dünya güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti. istanbul doğumlu olan Sahra ışık 1.80 boyunda ve 58 kilodur. Sahra Işık, ,lk olarak Survivor 2014 yarışmasına katıldı ve başarılı performansı ile izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Daha sonra Sahra Işık, Survivor All Star'a katıldı. Bu yarışmada da hırsı ile uzun süre adada kalmayı başarı. Sahra Işık, Survivor All Star'da yarıştığı Fulya Keskin ile şu sıralar Boxun Yıldızları'nda birincilik için kapışıyor.


En Çok Aranan Haberler