HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sahte hesapla canlı yayın yapan AK Partili vekil deşifre oldu

Meclis'teki anayasa teklifi görüşmeleri sırasında canlı yayın yapan "Yeliz Adaley" isimli Twitter hesabının, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'ya ait olduğu ortaya çıktı.

Sahte hesapla canlı yayın yapan AK Partili vekil deşifre oldu

"Yeliz Adaley" kullanıcı adıyla Genel Kurul salonunun içinden Periscope yayını yapılması tartışma yarattı. Çünkü Meclis'te "Yeliz Adeley" isminde bir milletvekili bulunmuyordu.

Kısa bir süre sonra Periscope yayının telefonun ön kamerasından yapılmasıyla hesabın sahte olduğu ortaya çıktı. AK Parti Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski şoförü Ahmet Hamdi Çamlı'nın, "@yelizadeley" adıyla sahte hesap açtığı ve o hesap üzerinden de Periscope yayını yaptığı anlaşıldı. Hesap bu durumun ortaya çıkmasının ardından kapatıldı.

"YELİZ DE OY KULLANSIN"

Durumun anlaşılmasının ardından bazı CHP milletvekilleri, anayasa değişikliğinin 9'uncu maddesi için oyunu kullanan Ahmet Hamdi Çamlı'nın olduğu tarafa dönerek "Yeliz nerede, Yeliiiiz!, Yeliiizzz. Başkan Yeliz de oy kullansın" diye seslendi.

SOSYAL MEDYADA 1. SIRAYA OTURDU

Meclis'te yaşanan bu ilginç olayın ardından "#Yeliz" hashtagi Twitter'da 1. sıraya oturdu. Binlerce kullanıcı olaya ilişkin tweet attı.

"YELİZ ADALEY" HESABINDAN YAPILAN PAYLAŞIMLAR


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler