HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samsung Galaxy Note 8 özellikleri ve fiyatı: Canlı anlatım!

Samsung Galaxy Note 8, yeni özellikleri ile bu akşam firmanın ABD'deki lansmanı ile birlikte tanıtılacak. Galaxy S8 gibi 'çerçevesiz' tasarıma sahip olması beklenen Galaxy Note 8, haftalar öncesinden yeni özellikleri ve tahmini fiyatı ile kendisini göstermeye başlamıştı. Samsung Galaxy Note 8 lansmanı, Türkiye'den saat 18.00'dan itibaren izlenebilecek. Galaxy Note 8 canlı anlatım ise Mynet'te...

Samsung Galaxy Note 8 özellikleri ve fiyatı: Canlı anlatım!

Samsung Galaxy Note 8 özellikleri ve diğer detayları aylar öncesi PR çalışmaları ve 'sızıntılar' doğrultusunda aşağı yukarı belli olmuştu. Dolayısıyla Samsung, bugün aslında tahmin edilen bir Galaxy Note 8 tanıtımını gerçekleştirecek. Son dönemlerde problemli bir gündeme sahip olan Note serisi, son olarak patlama-yanma olaylarıyla ün konusunda büyük kayıp yaşadı. Biraz da Samsung'un pazarlama politikası sonucunda, Galaxy S serisinin, Note serisine oranla daha yüksek segmentli olması nedeniyle Note serisi son zamanlarda biraz daha geri planda kaldı. Özellikle Note 5'te bu durumu yaşamıştık.

SAMSUNG GALAXY NOTE 8: BEKLENEN ÖZELLİKLERİ, DETAYLARI ve CANLI ANLATIMI

Galaxy Note 8 lansmanı, an itibariyle Samsung'un YouTube kanalı aracılığı ile başladı. Samsung, ilk olarak rakamsal istatistikleri ile lansmanına başladı ve Şirket başkanı DJ Koh, Samsung ve Galaxy Note 8 hakkında detayları vermeye başladı.

Güncelleme: Samsung Galaxy Note 8 fiyatı ile ilgili bazı dedikodular, 'çeşitli hediyeler' ile 4900 lira olacağını söylüyor.

Güncelleme: Samsung, Galaxy Note 8 ile birlikte Samsung DeX, Samsung kablosuz şarj ünitesi ve 360 video kamera hediyeleri, paket halinde verilebilir.

İşte Samsung Galaxy Note 8 beklenen özellikleri:

Samsung, Galaxy Note 8'in özellikleri ile ilgili güçlü beklentiler var. Özellikle RAM belleği detayı, cihazın satış rakamlarını etkileyebilecek ilk güçlü etken. Galaxy Note 8'in 6GB'lık RAM belleği olması bekleniyor.

Ekran boyutu ve ekran teknolojisi: Note serisinin geleneksel 'phablet' silüeti devam edecek. Beklentilere göre 6.5" civarında bir boyut, 14.29 formatında olması bekleniyor.

İşlemci: Bir Samsung klasiği daha... ABD sınırları içerisinde Snapdragon 835 çalıştıracak olan Galaxy Note 8, Türkiye'de Exynos 8895 modelini kullanacak. Zira Samsung, Türkiye açısından ağırlıklı olarak Exynos'u tercih ediyor.

Pil kapasitesi: 3.300 mAh batarya söylentisi var. Ortalamada olsa da, Samsung'un Iris tarayıcı özelliğini ve S Pen yükünü kaldırabilecek mi, bilinmez...

Samsung Galaxy Note 8'in lansmanı, bu sayfadan canlı olarak okuyucuya aktarılacak.

NOTE 8 ÖNCESİNDE SAMSUNG BIXYBY KİŞİSEL ASİSTANINI YAYIMLADI!

Şu an sadece İngilizce ve Korece olarak kullanımda olan Bixby, bir veya daha fazla komut dizisi kullanmak yerine özel bir ses komutu oluşturmanıza olanak tanıyan Hızlı Komutlar özelliğiyle, akıllı telefonunuzu daha üretken kullanmanızı ve kişiselleştirebilmenizi sağlıyor. Örneğin, aynı anda “Do not Disturb” (Rahatsız Etmeyin) moduna geçmek, alarmı sabah 6’ya kurmak ve mavi ışık filtresini açmak için tek bir kısa yol olan “İyi Geceler” komutu kullanılabilir.

Bixby ayrıca, sizin konuşma, soru sorma ve bir şeyler isteme tarzınızı da öğreniyor. Tekrara dayalı öğrenme teknolojisiyle kişisel tercihlerinizi ve konuşma tarzınızı zamanla daha iyi tanıyacak şekilde gelişiyor. Örneğin, bir fotoğraf çekip Bixby'e "Az önce çektiğim fotoğrafı anneme gönder" dediğinizde, Bixby çapraz uygulama komutlarını anlayabiliyor, hangi fotoğraftan söz ettiğinizi tespit edip onu annenize gönderebiliyor. Bu doğal dil anlayışı, akıllı telefonunuzla etkileşim kurmayı daha kolay ve daha sezgisel hale getiriyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler