HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sayısal Loto sonuçları 23 Eylül: Kupon sorgulama için tıklayın!

Sayısal Loto sonuçları 1089. hafta çekilişinin ardından belli oldu! 2 haftadır devreden Sayısal Loto, bu haftaya 3 milyon lira bıraktı ve bu haftanın da ikramiyesiyle birlikte 5 milyon TL'lik bir ikramiye bekleniyor. 5 bilenler ise kişi sayısına göre 2 bin TL ile 6 bin TL arasında ikramiye alabilirler. Haberimizden Sayısal Loto sonuçları hakkında her şeyi öğrenebilir, kupon sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Sayısal Loto sonuçları 23 Eylül: Kupon sorgulama için tıklayın!

Sayısal Loto sonuçları an itibariyle, 21.15'teki çekilişin ardından yavaş yavaş belli olmaya başladı. Sayısal Loto, 1087 ve 1088. haftalarda devrederek bu haftaya kadar 3 milyon 586 bin TL devretti! Dolayısıyla 23 Eylül günü gerçekleştirilen Sayısal Loto çekilişi ile birlikte, 6 bilenler için 5 - 6 milyon TL'lik büyük ikramiye bekleniyor.
Canlı yayın esnasında sadece Sayısal Loto şanslı rakamları kamuoyu ile paylaşıldı. Kupon sahiplerini 6 milyon TL ile buluşturacak olan şanslı rakamlar aşağıdaki gibi.

İşte Sayısal Loto sonuçları ile ortaya çıkan şanslı rakamlar: 2 10 31 36 42 48

Yukarıdaki rakamlar ile kuponunuzdaki rakamları karşılaştırarak 6 bilenler içinde olup olmadığınızı görebilirsiniz.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI İLE ORTAYA ÇIKAN İKRAMİYE DAĞILIMLARI: 23 EYLÜL 2017

Sayısal Loto sonuçları her zamanki gibi ilk olarak şanslı rakamlarıyla birlikte belli oldu! Aşağı yukarı saat 21.35-21.45 itibariyle de detaylı ikramiye dağılımları ortaya çıkıyor. Saat 21.45 itibariyle Sayısal Loto'nun bu hafta devir edip etmediğini veya 5 bilenlerin kaç liralık bir ikramiye kazandığını öğrendik.

6 bilen kişi İstanbul Şişli'den çıktı ve ikramiyesi tam 5 milyon 699 TL! 5 bilenler 6 bin TL, 4 bilenler 80 TL; geçtiğimiz haftaya oranla daha iyi bir rakam olmasıyla dikkat çekiyor. 3 bilenler ise 12 TL kazandı!

SAYISAL LOTO NEDİR? SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Sayısal loto oyununda bir kaç hafta üst üste altı numarayı doğru tahmin eden çıkmaması üzerine ertesi haftalara devir sayısının artması, hasılatın çok yüksek olması üzerine sayısal loto oyun planında yapılan değişiklikle, "Bir haftaya ait oyunda altı bilen çıkmaması halinde bu gruba ayrılan ikramiye, ertesi hafta altı numarayı doğru tahmin edenlere dağıtılmak üzere devredilir. Bu şekilde yapılacak devir üç haftadan fazla olamaz. Dördüncü haftada altı numarayı doğru tahmin eden çıkmazsa, bu gruba ayrılan tutar, önceki haftalardan devredilmiş tutarlar ile birlikte beş numarayı (olmaması halinde dört numarayı) bilenler arasında dağıtılır." olarak belirlenmiştir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler