HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sayısal Loto sonuçları 30 Eylül: Ayın son Sayısal Loto çekilişinde kazanan yok!

Sayısal Loto sonuçları belli oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından her cumartesi akşamı düzenlenen Sayısal Loto çekilişi yapıldı. 30 Eylül 2017 tarihli Sayısal Loto çekilişi, Cumartesi akşamı canlı yayında yapıldı. Eylül ayının son şans oyunu ve Sayısal Loto çekilişinde altı bilen olmadığı için büyük ikramiyeyi kazanan olmadı ve hafta devir etti. İşte Sayısal Loto sonuçları, haftanın sayıları ile dağıtılan ikramiye miktarları...

Sayısal Loto sonuçları 30 Eylül: Ayın son Sayısal Loto çekilişinde kazanan yok!

Sayısal Loto sonuçları, 30 Eylül Cumartesi akşamı yapılan çekiliş ile belli oldu. Eylül ayının son Sayısal Loto çekilişi, her zamanki şans oyunları çekilişinde olduğu gibi Balgat'taki Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlük binasında yapıldı. İdare tarafından canlı yayından gerçekleştirilen Sayısal Loto çekilişinde 1090. haftanın sayıları belirlendi. Milli Piyango İdaresi'nin en eski şans oyununda bu hafta büyük ikramiyeyi kazanan olmadı. Sayısal Loto haftanın sonuçları ve sayıları haberimizde.

Sayısal Loto 1090. hafta çekilişi aynı zamanda Eylül ayının son şans oyunu çekilişi oldu. 30 Eylül 2017 Cumartesi akşamı, noter ve çekiliş komitesi önünde yapılan Sayısal Loto çekilişinde altı bilen olmadı. Yaklaşık 1.7 milyon lira olan büyük ikramiye haftaya devretti. Sayısal Loto'da altıyı bir sayı ile kaçıran kişi sayısı ise diğer haftalara nazaran 4 katı yani 272 kişi. İşte Sayısal Loto sonuçları, haftanın sayıları ile devreden ve kazanılan ikramiye tutarları...

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 30 EYLÜL

Sayısal Loto 1090. hafta kazandıran numaraları; 6, 9, 12, 24, 24, 30 olarak belirlendi. Sayısal Loto çekilişinde bu altı sayıyı bilen olmayınca bir milyon 723 bin 461 lira 11 kuruş ikramiye haftaya devir etti.

Sayısal Loto çekilişinde 272 kişi beş bilerek bu alanda bir rekora imza attı. Büyük ikramiyeyi bir sayı ile kaçıran bu kişiler, 2 bin 668 lira on beşer kuruş ikramiye alacaklar. Sayısal Loto çekilişinde 4 bilen 10 bin 332 kişi 53 lira kırkar kuruş, 3 bilen 159 bin 13 kişi ise 6 lira altmış beşer kuruş kazandılar.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler