HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sıcaklık mevsim normallerinde

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Yurt genelinde hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Güney Ege, Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Uşak ve Afyonkarahisar'ın güney kesimleri, Karaman ve Bayburt çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Güney Ege, Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Uşak ve Afyonkarahisar'ın güney kesimleri, Karaman ve Bayburt çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Rüzgar, genellikle kuzey yönlerden, güneydoğu kesimlerde güney ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

EGE: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin güneyi ile Uşak ve Afyonkarahisar'ın güney çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, güney ve doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Karaman çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı, doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bayburt çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu.(21)

İZMİR: Parçalı yer yer çok bulutlu.(26)

ADANA: Parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(27)

ANTALYA: Parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(22)

MERSİN: Parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(23)

ANKARA: Parçalı ve az bulutlu.(21)

KONYA: Parçalı ve çok bulutlu.(20)

SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu.(18)

TRABZON: Parçalı ve çok bulutlu.(16)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.(13)

KARS: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.(12)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.(22)

GAZİANTEP: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.(24)

ŞANLIURFA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.(26)(ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler