HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika! Bodrum'da bir deprem daha | Son depremler

Bodrum’da günlerdir yaşanan depremler bitmek bilmiyor. Kandilli Rasathanesinin verilerine göre son günlerde adeta beşik gibi sallanan Muğla'nın Bodrum ilçesinde son saatlerde yine küçüklü büyüklü çok sayıda deprem meydana geldi.

Son dakika! Bodrum'da bir deprem daha | Son depremler

Bodrum’da günlerdir yaşanan depremler bitmek bilmiyor. Kandilli Rasathanesinin verilerine göre son günlerde adeta beşik gibi sallanan Muğla'nın Bodrum ilçesinde son saatlerde yine küçüklü büyüklü çok sayıda deprem meydana geldi. Bugün Kandilli Rasathanesi verilerine göre saat 19:30’da 3.4, saat 19:31’de 4.0, saat 19:35’te ise 4.3 şiddetlerinde, 20.09'da ise 4,0 büyüklüğünde depremler meydana yaşandı. Bodrum'da hissedilen 4.0 büyüklüğündeki son depremin yerin 7 km derinliğinde meydana geldiği belirtildi.

SON DEPREMLER

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'ndeki son depremler listesi şöyle:

ÖĞLE SAATLERİNDE DE OLMUŞTU

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, bugün saat 14.16'da Milas Beyciler’de Richter ölçeğine göre 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 4.2 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, Milas’ın yanı sıra Bodrum’da da hissedildi. Kısa süreli olan depremin ilk bilgilere göre herhangi bir can ve mal kaybına yol açmadığı belirtildi.

Yaşanan 4.8 büyüklüğündeki depremin hemen ardından büyüklükleri 2.3 ile 3.3 arasında değişen 6 artçı sarsıntı daha meydana geldi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler