HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika! İstanbul'da yapılamayan metro seferleri yeniden başladı

İstanbul'da dün etkili olan şiddetli sağanak yağışın ardından yaşanan sel baskını nedeniyle yapılamayan Yenikapı-Kirazlı ve Yenikapı-Otogar metro seferleri yeniden başladı. İstanbul'da dün sabah saatlerinde başlayan sağanak yağışın ardından ulaşımda büyük kriz yaşanırken, İstanbul bugüne de benzer bir olayla başlamıştı. İşe gitmek için metronun Ulubatlı, Emniyet, Aksaray, Yenikapı ve Vezneciler duraklarını kullanan vatandaşlar, bu durakların kapalı olduğunu öğrenirken, büyük bir şok yaşamıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden alınan bilgilere göre, kentte dün etkili olan sağanak yağışın ardından devam eden teknik çalışmalar nedeniyle ara verilen M1 metro hattı Yenikapı-Havalimanı ile Yenikapı-Başakşehir seferlerine yeniden başlandı.

Şiddetli yağıştan etkilenen M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattında ise teknik çalışmalar nedeniyle Yenikapı-Haliç arası metro seferleri yapılamıyor.

Öte yandan yağışın en fazla etkili olduğu ilçelerden Silivri'de de İstanbul Büyükşehir Belediye ekiplerinin başta temizlik olmak üzere çalışmaları devam ediyor.

BU SABAH DA KRİZ YAŞANDI

İstanbul'da dün sabah saatlerinde başlayan sağanak yağışın ardından ulaşımda büyük kriz yaşanırken, İstanbul bugüne de benzer bir olayla başlamıştı.

Yüzbinlerce kişinin işe gitmek için kullandığı metronun Ulubatlı, Emniyet, Aksaray, Yenikapı ve Vezneciler duraklarının kapalı olduğu açıklanırken, Hacıosman metrosuna binmek isteyen yolcular ise, Haliç durağından binmek zorunda kalmış, vatandaşların mağdur olmaması adına Yenikapı durağında Haliç metrosuna ücretsiz servis uygulaması devreye sokulmuştu.

METRO İSTANBUL'DAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "M1 Hattı Seferleri Otogar-Kirazlı ve Otogar-Havalimanı İstasyonları arasında yapılmaktadır. Yenikapı-Otogar arasında sefer yapılamamaktadır" denilmişti. (Ajanslar)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler