HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Loto sonuçları 12 Ekim: 521. hafta Süper Loto'da tahminler yine tutmadı!

Süper Loto sonuçları belli oldu. Süper Loto çekilişi dün akşam yapıldı. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Süper Loto 521. hafta çekilişi yapıldı. Heyecanla beklenen Süper Loto sonuçları sonrasında tahminlerin yine tutmadığı görüldü. Süper Loto bu hafta da kimseyi sevindirmedi. 12 Ekim Süper Loto çekilişinde altı bilen olmadığı için yaklaşık 7,5 milyon lira devir etti. İşte Süper Loto sonuçları, haftanın sayıları ile kazanılan ikramiye tutarları...

Süper Loto sonuçları 12 Ekim: 521. hafta Süper Loto'da tahminler yine tutmadı!

Süper Loto sonuçları belli oldu. Dün akşam heyecanla beklenen Süper Loto çekilişi akşam 21.15'te canlı yayında yapıldı. Milli Piyango İdaresi tarafından her perşembe akşamı düzenlenen Süper Loto çekilişinde devirle birlikte 7,5 milyonu bulan ikramiyeyi kim kazanacak merak ediliyordu. Bu büyük ikramiyeyi kazanma hayali kuran binlerce kişi Süper Loto kuponları ellerinde haftanın sayılarını beklediler. Süper Loto 521. hafta sonuçları ve sayıları haberimizde.

12 Ekim Süper Loto çekilişi sonrasında çıkan sayılar kimseyi sevindirmedi. Süper Loto'da bu hafta da yapılan tahminler tutmadı. Ve büyük ikramiye bir kez daha devir etti. Süper Loto çekilişinde altı bilen olmadığı için devir eden ikramiye miktarı 7,5 milyon TL'yi geçti. İşte 521. hafta Süper Loto sonuçları, haftanın sayıları ile kazanılan ikramiye miktarları...

SÜPER LOTO SONUÇLARI 12 EKİM

Süper Loto 521. hafta sayıları; **6, 13, 27, 33, 44, 48

** olarak belirlendi.

Süper Loto çekilişinde altı bilen olmayınca 7 milyon 593 bin 85 lira 22 kuruş haftaya devir etti. Gelecek hafta Süper Loto çekilişinde 6 bilen kişiyi bekleyen büyük ikramiye miktarı 9 milyon liranın üzerinde olacak.

Süper Loto çekilişinde altı bilmeye bir sayı ile yaklaşan 120 kişi 5 bin 700 lira otuz beşer kuruş ikramiye kazandılar. Bunun dışında Süper Loto'da bu hafta 4 bilen 5 bin 230 kişi 140 lira onar kuruş ve 3 bilen 93 bin 729 kişi 13 lira elli beşer kuruş ikramiye kazandılar.

SÜPER LOTO OYUNU NASIL OYNANIR?

Süper Loto, Milli Piyango İdaresi tarafından 19 Ekim 2007 tarihinde başlattığı bir şans oyunudur. Bu oyunda toplamda 54 sayı vardır. Ve bu sayı içerisinden seçilen altı sayıyı bilen kişi veya kişiler büyük ikramiyeyi kazanır. Altı bilmenin dışında sırasıyla 5, 4, ve 3 bilenler kişilerde değişik miktarda ikramiye kazanır. Süper Loto oyunu, diğer şans oyunları içinde istatiksel olarak altı bilip büyük ikramiyeyi kazanma olasılığı en düşük olan oyundur.

SÜPER LOTO'YU AYIRAN ÖZELLİĞİ: DEVİR SAYISI

Süper Loto'yu diğer oyunlardan ayıran bir özelliği de devir sayısıdır. Milli Piyango idaresi tarafından düzenlenen şans oyunları Sayısal Loto, Şans Topu ve On Numara oyunlarında devir sayısı 3 ile sınırlandırılmıştır. Fakat Süper Loto'da böyle bir sınır yoktur. Çekilişte altı bilen kişi çıkana kadar büyük ikramiye devir eder. 2017 yılı içerisinde bu şekilde devir sonrasında biriken yaklaşık 37 milyon lira ikramiye bir kişiye çıktı. Bu da Türkiye tarihinde bir kişiye verilen en büyük ikramiye olarak geçti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler