HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzon'un hasreti bitecek mi?

Süper Lig 16. haftasında Trabzonspor'un konuğu Bursaspor. Süper Lig'de 4 maçlık galibiyet serisi yakalayan bordo-mavililer, Bursaspor'u da yenmesi halinde ligde 232 hafta sonra art arda 5 maç kazanmış olacak. Rıza Çalımbay ile yükselişe geçen Trabzonspor, bir sıra arkasında gelen Bursaspor ile puan mücadelesinde kim galip gelecek? Peki Trabzonspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzon'un hasreti bitecek mi?

Trabzonspor, Bursaspor'u Süper Lig 16. haftasında konuk ediyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın gelmesi ile bir hava yakalayan Trabzonspor, Le Guen ile bu sezon başarılı bir sezon geçiren Bursaspor, Medical Park'ta karşı karşıya geliyorlar. Ligde son 4 maçını kazanan Trabzonspor, Bursaspor maçından galip çıkması halinde 6 yıl sonra ilk defa 5 maç üst üste kazanmış olacak. Peki Trabzonspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TRABZONSPOR BURSASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Trabzonspor ile Bursaspor, Süper Lig'in 16. haftasında Trabzon'da yapacakları maçla 83. kez karşı karşıya gelecek. Medical Park Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya, yönetecek. Maç öncesinde Trabzonspor 25 puanla 7. sırada yer alırken Bursaspor 24 puanla 8. sırada yer alıyor. Trabzonspor - Bursaspor maçı BeIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

TRABZONSPOR İLE BURSASPOR 83. KEZ KARŞILAŞIYOR!

Trabzonspor ile Bursaspor, Süper Lig'in 16. haftasında Trabzon'da yapacakları maçla 83. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 82 lig maçında, bordo-mavili takımın galibiyetlerde 41-12 üstünlüğü bulunuyor. 29 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Trabzonspor, söz konusu karşılaşmalarda 123 gol atarken kalesinde 66 gol gördü.

TRABZONSPOR'DA SON DURUM VE MUHTEMEL İLK 11

Teknik direktör Rıza Çalımbay döneminde ligde ilk maçında Yeni Malatyaspor'a yenilen ancak ardından son 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik alarak 16 puan toplayan bordo-mavililer, Bursaspor maçında da çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

Karadeniz ekibinde zorlu maç öncesi Mustafa Akbaş ve Jan Durica'nın sakatlıkları bulunuyor. Stoperde son haftalarda sıkıntı yaşayan bordo-mavililerde teknik direktör Rıza Çalımbay, sakatlığı geçen Uğur Demirok ile Hubocan'ı oynatmayı planlıyor.

Trabzonspor'un Bursaspor karşısına Onur Recep Kıvrak, Pereira, Uğur Demirok, Hubocan, Mas, Onazi, Kucka, Olcay Şahan, Abdülkadir Ömür, N'Doye ve Burak Yılmaz, 11'i ile çıkması bekleniyor.

LE GUEN İLE ÇALIMBAY, 15 YIL SONRA KARŞI KARŞIYA!

Le Guen, 2002 yılında Fransız takımı Lyon'u çalıştırdığı dönemde UEFA Kupası'nda Denizlispor'a 1-0 kaybettikleri karşılaşmada rakip takımın başındaki ismin şu an Trabzonspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay olduğunun hatırlatılması üzerine, "15 yıl önceydi, o hatıranın üzerinden çok zaman geçti. Çoktan unuttum ben o günleri." ifadelerini kullandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler