HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TRT 1 canlı izle: TRT 1 HD kanalını internetten izlemek için tıklayın

TRT 1 canlı izleme bağlantısını ve TRT 1 yayın akışı ile ilgili tüm detayları haberimizden öğrenebilirsiniz. Özellikle uydu TV kullanıcıları, frekans güncellemelerini yapmadığı takdirde uydudan TRT 1 HD kanalını izlemekte sorun yaşayabiliyorlar. Haberimizdeki bağlantı ile TRT 1 kamuoyu kanalını canlı izleyebilir ve ayrıca bu akşam yayınlanan Başakşehir Ludogorets maçını da TRT 1 bağlantımızdan izleyebilirsiniz.

TRT 1 canlı izle: TRT 1 HD kanalını internetten izlemek için tıklayın

TRT 1 canlı izle, bağlantısından özellikle uydu TV'lerinde frekans problemi yaşayanlar veya TRT 1 kanalını internetten izlemek isteyen vatandaşlar faydalanabilirler. Bu akşamki Başakşehir Ludogorets maçı TRT 1 ekranlarından canlı yayın ile izleyiciye aktarılacak ve bugün TRT 1'in ekstra bir önemi bulunuyor. TRT 1 yayın akışına göre saat 20.00’da Başakşehir Ludogorets maçı canlı olarak yayınlanacak. TRT 1 web tv linki ile de maçı canlı izleyebilirsiniz. HD kalitede yayın ile Geçtiğimiz yıl Süper Lig'i ikinci sırada bitiren, Türkiye Kupası'nda da final oynayan Başakşehir'in Ludogorets maçı canlı izleme bağlantısı haberimizde.

TRT 1 HD izle!

TRT 1 İNTERNETTEN NASIL İZLENEBİLİR? İŞTE TRT 1 YAYIN AKIŞI ve DİĞER DETAYLAR

TRT 1, özellikle Şampiyonlar Ligi yayınları, maç özetleri ve Avrupa Ligi canlı ve şifresiz yayını ile özellikle futbol severlerin dikkatini çekiyor. Bu gece oynanacak Başakşehir Ludogorets maçını dacanlı yayınlayacak olan TRT 1 kanalını web tv üzerinden HD olarak izleyebilirsiniz. TRT canlı izleme linkine yukarıdan erişebilirsiniz.

TRT 1 YAYIN AKIŞI

20:00UEFA Avrupa Ligi Grup Maçları “İstanbul Başakşehir – PFC Ludogorets 1945”
20:45Devre Arası
21:00UEFA Avrupa Ligi Grup Maçları “İstanbul Başakşehir – PFC Ludogorets 1945”
22:00Türk Sineması “Mavi Bisiklet”
00:00Doktor Geldi
01:10Leyla ile Mecnun
02:50Beni Böyle Sev
04:20Seksenler

BAŞAKŞEHİR LUDOGORETS MAÇI 4K İZLENEBİLİR Mİ?

Türkiye'nin kamuoyu kanalı olan TRT kanalı, 2 yıl öncesinde 4K yayınlarını başlatmıştı. Böylece bazı maçlar 4K formatında canlı ve şifresiz izlenebiliyordu. Fakat son zamanlarda TRT 4K, canlı maç yayınından öte; film ve belgesel gösterimi gerçekleştirmeye başladı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler