HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ümran Bebek öldü mü? Savaşın dehşetini göstermişti

Ümran Bebek öldü iddiaları sosyal medyada konuşulmaya başladı. Ambulanstaki görüntüsüyle Suriye'deki savaşın dehşetini tüm dünyaya gösteren Ümran Bebek öldü mü merak ediliyor.

Ümran Bebek öldü mü? Savaşın dehşetini göstermişti

Savaşın gerçek yüzünü yansıtan görüntülerden biri olarak hafızamıza kazınan Ümran Bebek, ambulanstaki görüntüleriyle tüm dünyanın içini acıtmıştı. Yine Akdeniz sahillerinde cansız bedeni sahile vuran Aylan Bebek savaşın kötülüğünü bizlere anlatmaya yeterdi. Aylan bebeğin o gün hayatını kaybetmesi büyük ses getirmişti. Şimdi ise Ümran Bebek için öldü iddiaları sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

Ajanslardan gelen haberlerde Ağustos ayında Halep'e Rusya ve Esad rejiminin yaptığı hava saldırısında yaralanan Ümran bebeğin, 16 Ekim'de Katerci'ye yapılan hava saldırısında ağır yaralandığı ve hayatını kaybettiği iddia edildi.

Daha önce Halep'teki saldırıda yaralanan Ümran bebeğin görüntüleri muhalifler tarafından yayınlanmıştı. Görüntülerde enkazın altından çıkarıldıktan sonra her yanı toz içinde ve yüzü kanlı halde bir ambulansın arka koltuğunda sessizce otururken, birden elini kan içindeki yüzüne götürüyor, elinin kana bulandığını görüyor ve bulaşan kandan kurtulmak için bu kez elini sessizce ambulansın koltuğunda silmeye çalışıyordu.

Suriye'de yaşananların sembollerinden biri haline gelen Ümran bebeğin görüntülerini Mustafa al Sarout fotoğraflamıştı. Suriyeli gazeteci Üman hakkında, "Elini yüzüne götürdü, kanı gördü. Ne olup bittiğinden haberi yoktu" demişti.


En Çok Aranan Haberler