Birleşik Arap Emirlikleri Haberleri Ve Son Dakika Birleşik Arap Emirlikleri Haberleri

Birleşik Arap Emirlikleri Haberleri Ve Son Dakika Birleşik Arap Emirlikleri Haberleri

Birleşik Arap Emirlikleri, Orta Doğu’da Arap Yaraımadası’nda yer alan bir ülkedir. Umman ve Suudi Arabistan'la komşudur. Başkenti Abu Dabi olan ülkenin en büyük kenti Dubai’dir. Resmi dili Arapçadır. 2020 tahmini nüfusu 10 milyona yakındır. Bu nüfusun yüzden 80’den fazlası yabancı işçilerden oluşmakta, kalanı ise Emirlik halkıdır. İsminden de anlaşılacağı üzere BAE Abu Dabi, Dubai, Acman, Füceyre, Resü'l-Hayme, Şarika ve Ummül-Kayveyn adlı yedi emirlikten oluşmaktadır. Ülkenin para birimi BAE Dirhemi (AED), telefon kodu +971 ve internet alan dı .ae’dir.

Birleşik Arap Emirlikleri Haberleri

Türkiye'nin ihracat artışında ilk sıra Birleşik Arap Emirlikleri'nde

Türkiye'nin geçen yıl ihracatının değer bazında en fazla arttığı ülke 2 milyar 269 milyon dolarlık yükselişle Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) oldu. BAE'yi Rusya ve Suudi Arabistan izledi.

Finans 16-01-2024 12:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE ile kritik temas

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları, bölgede kalıcı ateşkesi sağlama çabaları, Türkiye’nin Filistinlilere insani yardım ulaştırma gayretleri ve barışı sağlamak için atılan adımlar ele alındı.

Haber 15-12-2023 21:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan Birleşik Arap Emirlikleri'nde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya İklim Eylemi Zirvesi nedeniyle gittiği Birleşik Arap Emirlikleri'ne geldi.

Haber 30-11-2023 20:21

Iniesta da Arap modasına uydu, Kandura giydi! Tecrübeli oyuncuyu o halde görenler tanıyamadı

Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Emirates Club forması giyen tecrübeli oyuncu Andres Iniesta, geleneksel Arap kıyafeti Kandura ile poz verdi.

Spor 30-11-2023 19:07

Bakan Şimşek Körfez ziyareti sonrası duyurdu! Suudi Arabistan'la mutabakat imzalandı: Mali politikalar, iş birliği ve yatırım fırsatları...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Körfez bölgesine düzenlediği ziyaretlerinin son durağı Riyad'da Suudi Arabistan Maliye Bakanı Mohammed Al-Jadaan, Yatırım Bakanı Halid El-Falih ve yatırımcılarla bir araya geldi. Bakan Şimşek görüşme sonrasında Türkiye ile Suudi Arabistan arasında "Mali Alanda İş Birliği Mutabakat Zaptı"nın imzalandığını açıkladı.

Finans 25-10-2023 18:18

Dubai'de kaybolan Türk mühendisten 16 gündür haber alınamıyor! En son pasaportuna el konmuş: Bir daha ne zaman mesaj atarım bilmiyorum...

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai şehrine fuar için giden gemi inşaat ve makine mühendisi Sadık Birincioğlu'ndan 23 Ağustos tarihinden beri haber alınamıyor. Sadık Birincioğlu'nun en son Sharjah Havalimanı'nda pasaportunun alındığı biliniyor. Babası Hüseyin Memiş, oğlunun hayatından endişe ettiğini ifade etti.

Haber 08-09-2023 13:59

Körfez Turu'nda son durak! Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'ye geldi... Kritik anlaşmalar masada!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez Turu’nun üçüncü durağı olan Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti. Erdoğan burada resmi törenle karşılandı. Körfez turunun son durağı olan Birleşik Arap Emirlikleri'nde heyetler arası önemli anlaşmaların imzalanması bekleniyor.

Haber 19-07-2023 17:21

Erdoğan’ın Körfez ülkeleri ziyaretinin perde arkası ortaya çıktı! Kilit nokta Ovaköy olacak…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Körfez ülkelerini ziyareti bugün başlarken ziyarete ilişkin de önemli detaylar ortaya çıktı. Türkiye’nin Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri ile ticari ilişkilerini üst düzeye taşıması beklenen kritik ziyaretlerin gündeminde ‘Kalkınma Yolu Projesi’ olduğu öğrenildi. Körfez ülkeleri Avrupa’ya Türkiye’deki Ovaköy Sınır Kapısı üzerinden mi ulaşacak? İşte Erdoğan’ın Körfez ziyaretinin perde arkası…

Haber 17-07-2023 07:50

Erdoğan ile BAE lideri el-Nahyan'ın görüşmesi sonrası BAE'li bakandan dikkat çeken 'ekonomi' mesajı! Zengin, umut verici bir gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Al Nahyan'ı kabulünün ardından BAE Ekonomi Bakanı el-Merri, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilere ilişkin bir mesaj verdi. Türkiye ile BAE arasında imzalanan Kapsamlı Ekonomik Ortaklık Anlaşması'na değinen el-Merri, "Ticaret, ekonomi ve yatırım fırsatları bakımından zengin, umut verici bir gelecek bizi bekliyor" dedi.

Haber 11-06-2023 17:03

Erdoğan'ın seçim zaferini benzeri görülmemiş olarak değerlendiler: İlk kutlayan liderle yeni döneme vurgu! Ekonomik ilişkiler...

14 Mayıs'ta milletvekili seçimlerini 28 Mayıs'ta da cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanan Erdoğan şu sıralar dünya basınının bir numaralı analiz konusu. Son olarak İngiliz Al Jazeera, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi kazanması sonrası oluşacak senaryoları değerlendirdi.

Haber 06-06-2023 16:57

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed bin Zayed ile telefonda görüştü

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed bin Zayed ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İşte görüşmede ele alınan konular...

Haber 30-03-2023 14:32

Türkiye-BAE ticaret anlaşması imzalandı! Erdoğan: Sağlam bir iktisadi bir köprü inşa edeceğiz

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri Serbest Ticaret Anlaşması imzalandı. İmza töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sağlam temellere sahip iktisadi bir köprü inşa edeceğiz" dedi.

Finans 03-03-2023 17:24

Artan petrol fiyatları sonrası iki ülkeden petrol adımı! Suudi Arabistan ve BAE...

Rusya-Ukrayna savaşıyla rekor seviyelere yükselen petrol fiyatları için önemli bir gelişme yaşandı. Artan petrol fiyatları sonrası Suudi Arabistan ve BAE'nin arz krizinin yaşanması halinde piyasaya fazladan petrol sürebilecekleri iddia edildi.

Finans 04-08-2022 17:15

AK Parti MYK toplantısına damga vurdu! Erdoğan iki sürpriz teklifi ilk kez açıkladı

AK Parti'nin dün yapılan MYK toplantısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı iki sürpriz teklif damga vurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk SİHA'larına yönelik yurtdışındaki ilgiyi anlattı. Kritik toplantıda Erdoğan'ın Rusya ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin kendilerine ilettikleri teklifi açıkladığı öğrenilirken, herhangi bir karar alınıp alınmadığı belirtilmedi.

Haber 26-07-2022 15:01

Bergen filmi, Arap sinemaseverlerden tam not aldı! “Tüm tahminleri aştı”

“Acıların Kadını” lakabıyla Türk arabesk dünyasının en güçlü kadın seslerinden biri olarak kabul edilen Bergen’in hayatını anlatan film, Türkiye’deki gişe rekorunun ardından şimdi de Arap seyircisinden tam not aldı. Türk sinemalarında 10 milyon doların üzerinde üzerinde hasılat elde eden film, şimdi Suudi Arabistan, BAE, Kuveyt, Bahreyn, Katar, Lübnan ve Umman’da rekora koşuyor.

Trend 22-07-2022 17:57

İsrail'den Orta Doğu için dikkat çeken çağrı! Büyük bir meydan okuma Zamanlamadaki 'Biden' detayı ise...

İsrail’den Orta Doğu için dikkat çeken bir çağrı geldi. İsrail Maliye Bakanı Avigdor Liberman, İsrail ile Arap ülkelerini birbirine bağlayacak, Orta Doğu için yeni bir ortak pazar kurma çağrısında bulundu. Liberman açıklamasında “Büyük bir meydan okuma” ifadelerini kullanırken söz konusu açıklamanın ABD Başkanı Joe Biden’ın bölgeye gerçekleştireceği turun hemen öncesinde gelmesi ise zamanlama açısından dikkat çekti.

Haber 11-07-2022 18:29

TBMM Başkanı Şentop, BAE Federal Ulusal Konsey Başkanı Ghobash ile görüştü

TBMM Başkanı Şentop, BAE Federal Ulusal Konsey Başkanı Ghobash ile görüştü

Yurthaber 20-06-2022 12:49

Son dakika: Ümraniyespor Araplara mı satılıyor? İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika haberleri: Süper Lig'e yeni yükselen çiçeği burnunda Ümraniyespor hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Futbol dünyasında adeta moda olan kulüp satın alma işlemi Ümraniyespor'un da başına gelebilir. Birleşik Arap Emirlikleri merkezli gayrimenkul şirketi Emaar, Ümraniyespor'u satın almak için teklif yaptığı iddia edildi. İki taraf arasında görüşmelerin devam ettiği de gelen haberler arasında. İşte son dakika haberinin tüm detayları...

Spor 03-06-2022 11:33

BAE savunma sanayi yetkililerinden, Teknopark Ankara'ya ziyaret

BAE savunma sanayi yetkililerinden, Teknopark Ankara'ya ziyaret

Yurthaber 31-05-2022 19:03

İsrail ile BAE serbest ticaret anlaşması imzaladı

Birleşik Arap Emirlikleri, İsrail ile serbest ticaret anlaşması imzalayan ilk Arap ülkesi oldu.

Haber 31-05-2022 18:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan'den Birleşik Arap Emirlikleri'ne taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Eski Başkanı Şeyh Halife bin Zayed El Nahyan’ın vefatı nedeniyle taziye ziyareti amacıyla Abu Dabi’ye geldi. Ziyaretin ardından Erdoğan Muhammed bin Zayid Al Nahyan tarafından havalimanından uğurlandı.

Haber 17-05-2022 17:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan taziye için Birleşik Arap Emirlikleri'ne gidecek

Erdoğan, eski Devlet Başkanı Şeyh Halife bin Zayed Al Nahyan'ın vefatı nedeniyle Abu Dabi'ye yarın taziye ziyareti gerçekleştirecek

Yurthaber 16-05-2022 23:30

AK Parti'de 'BAE' gündemi Ömer Çelik'ten Cahit Özkan'ın sözleri sonrası açıklama: Partimizin görüşü değil

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) açıklamalarının parti görüşü olmadığını açıkladı. AK Partili Çelik, "Grup Başkanvekilimiz Sn Cahit Özkan'ın Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri ilişkilerine dair beyanları partimizin görüşlerini yansıtmamaktadır." dedi.

Haber 15-05-2022 08:11

Muhammed bin Zayid: BAE'yi 2014'ten beri fiili olarak yöneten yeni devlet başkanı kimdir?

Birleşik Arap Emirlikleri'nin ikinci devlet başkanı Şeyh Halife bin Zayid el Nahyan'ın ölümünün ardından Federal Konsey, 2014'ten bu yana ülkenin fiili lideri konumundaki Veliaht Prens Muhammed bin Zayid'i yeni devlet başkanı seçtiğini duyurdu.

Haber 14-05-2022 19:15

Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Halife Bin Zayid El Nahyan kimdir? Halife Bin Zayid El Nahyan ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Halife Bin Zayid El Nahyan hayatını kaybetti. Birleşik Arap Emirlikleri'nden gelen son dakika haberi sonrası vatandaşlar konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Halife Bin Zayid El Nahyan kimdir? Halife Bin Zayid El Nahyan ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti? İşte detaylar...

Haber 13-05-2022 14:08

SON DAKİKA | BAE Devlet Başkanı Şeyh Halife bin Zayid Al Nahyan hayatını kaybetti

Son dakika: Birleşik Arap emirlikleri Devlet Başkanı Halife Bin Zayid El Nahyan 73 yaşında hayatını kaybetti.

Haber 13-05-2022 13:32

Çin’in Omicron Aşısı BAE'de Denenecek

Çinli biyolojik bilim firması Suzhou Abogen, elçi RNA (mRNA) teknolojisini kullanan ve Omicron varyantını hedef alan COVID-19 aşı adayının Birleşik Arap Emirlikleri'nde klinik deneyler için onay aldığını açıkladı

Haber 30-04-2022 18:49

Uzmanlardan infial yaratacak iddia! 'BAE İngiltere Başbakanlık Ofisini dinledi'

Kanada'dan siber güvenlik uzmanları dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Uzmanlara göre İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın görevini yürüttüğü Başbakanlık Ofisi, Birleşik Arap Emirlikleri tarafından birden çok kez dinlendi.

Haber 18-04-2022 20:21

Ismail Raschid: “Türk takımlarıyla işbirliği yapabiliriz”

Birleşik Arap Emirlikleri’nin efsane oyuncularından Ismail Raschid, son yıllarda iki ülke arasında artan ilişkilere dikkat çekerek, Türk takımlarıyla birçok işbirliğine imza atmalarının iki taraf için de faydalı olabileceğini söyleyerek, "Hatayspor ile kardeş kulüp olmayı düşünüyoruz" dedi.

Spor 25-03-2022 23:48

Türk gıda ürünleri Dubai fuarında tanıtıldı

Türk gıda ürünleri Dubai fuarında tanıtıldı

Yurthaber 20-02-2022 12:25

Karate 1 Premier Ligi'nde Enes Özdemir, finale yükseldi

Karate 1 Premier Ligi'nde Enes Özdemir, finale yükseldi

Yurthaber 19-02-2022 23:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE ziyaretinin iki ülke ve bölge için hayırlı olmasını diledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE ziyaretinin iki ülke ve bölge için hayırlı olmasını diledi

Yurthaber 15-02-2022 23:48

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE açıklaması! 'Kararlıyız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE ziyaretinin tamamlanmasının ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, "Ortak çıkarlarımız ve bölgemizin istikbali için bu gayreti, karşılıklı saygı ve güven temelinde sürdürmekte kararlıyız." ifadelerini kullandı.

Haber 15-02-2022 20:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri'nden ayrıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri'nden ayrıldı

Yurthaber 15-02-2022 18:48

BAE'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı şaşırtan sürpriz

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ünlü ses sanatçısı Hüseyin el-Casmi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın BAE ziyareti nedeniyle Muazzez Abacı’nın “Her Şey Seni Hatırlatıyor” şarkısını seslendirdi.

Haber 14-02-2022 23:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti dolayısıyla Abu Dabi'nin sembol binalarına Türk bayrağı yansıtıldı

Abu Dabi Emirlik Sarayı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konakladığı Emirates Palace da Türk bayrağının kırmızı beyaz renkleriyle ışıklandırıldı

Yurthaber 14-02-2022 21:50

Türkiye ile BAE arasında medya ve iletişimde güç birliği

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve BAE Medya Ofisi Başkanı Saeed al Eter tarafından imzalanan protokolle iki ülke arasında dostane ilişkilerin yanı sıra medya ve iletişim alanlarında ilişkiler de geliştirilecek - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun: - "Bu önemli protokolle birlikte iki ülke, medya ve iletişim alanında güçlerini birleştirecek"

Yurthaber 14-02-2022 20:19

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Birleşik Arap Emirlikleri'nde! 13 kritik anlaşma

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kasr El Vatan Sarayı'nda Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed Bin Zayed El Nahyan tarafından resmi törenle karşılandı. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Hükümeti arasında savunma sanayii, sağlık, iklim değişikliği, sanayi, teknoloji, kültür, tarım, ticaret, ekonomi, kara, deniz taşımacılığı, gençlik, afet yönetimi, meteoroloji, iletişim ve arşiv alanında 13 anlaşma imzalandı.

Haber 14-02-2022 16:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti

Yurthaber 14-02-2022 12:02

Erdoğan'dan BAE ziyareti öncesi KDV mesajı: Ters adımlara yönelik şiddetli cezai müeyyide olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan’ın daveti ile bugün Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) gidiyor. Ziyarette iki ülke arasında yatırım, ticaret, savunma, ulaştırma, tarım, sağlık alanlarını da kapsayan 12 anlaşmanın imzalanması bekleniyor. Ziyaret öncesi KDV indirimine ilişkin marketlere net bir uyarıda bulunan Erdoğan, "Arzu edilmeyen adımlara atanlara cezalar ağır olacaktır" dedi.

Finans 14-02-2022 11:09

Dubai'nin sembol gökdeleni Burj Khalifa'ya, Türk bayrağı yansıtıldı

Dubai'nin sembol gökdeleni Burj Khalifa'ya, Türk bayrağı yansıtıldı

Yurthaber 13-02-2022 22:10

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, Türkiye-BAE ilişkilerini değerlendirdi:

"Cumhurbaşkanımızın BAE ziyareti ile bölgesel barış adına yapıcı diyaloğu güçlendirmeyi ve sürdürmeyi, ilişkilerimizi bir üst seviyeye taşımayı amaçlıyoruz" - "Türkiye, Cumhurbaşkanımız Erdoğan liderliğinde, bölgemizde istikrar ve barışın tesis edilmesi için Körfez'deki kardeşlerimizle ilişkilerimizi güçlendirme anlayışı ile hareket etmektedir"

Yurthaber 13-02-2022 11:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE'ye resmi ziyaret! İşte masadaki konular

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan'ın daveti üzerine, 14-15 Şubat'ta Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) resmi ziyarette bulunacak. Ziyaret kapsamında, Türkiye-BAE arasındaki ikili ilişkiler tüm yönleriyle değerlendirilerek, iş birliğinin geliştirilmesi imkanları ele alınacak.

Haber 13-02-2022 10:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14-15 Şubat'ta BAE'ye resmi ziyarette bulunacak

Ziyaret kapsamında, Türkiye-BAE arasındaki ikili ilişkiler tüm yönleriyle değerlendirilerek, iş birliğinin geliştirilmesi imkanları ele alınacak

Yurthaber 13-02-2022 10:07

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE basınına yazdı! Böyle bir dönemde gerçekleşmesi manidar

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirliklerinde yayınlanan Khaleej Times gazetesinin Türkiye özel eki için bir yazı kaleme aldı. Erdoğan, "İnanıyorum ki, iki ülke arasındaki işbirliği alanlarının artması bölgemize de olumlu yansıyacaktır. İlişkilerimizdeki yakınlaşmanın küresel rekabetin yükseldiği bir dönemde gerçekleşmiş olması ayrıca manidardır." dedi.

Haber 12-02-2022 18:19

Abu Dabi’deki patlama füze saldırısı mı? Bina ateş topuna döndü…

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Abu Dabi, art arda iki patlamayla sarsıldı. Sosyal medyada paylaşılanlara göre saldırının bir füzeyle ve bir bombanın infilak etmesi sonucu patladığı öne sürüldü. Halkın yaşadığı panik, cep telefonu kameralarına yansırken patlama ile ilgili BAE’ne bağlı haber ajansları ‘gaz tüpü patladı’ açıklamasında bulundu.

Haber 09-02-2022 09:17

Son dakika: Sadece ABD ordusunda var! En gelişmiş savaş uçaklarını bölgeye gönderiyorlar

Son dakika haberi: Yemen'deki İran destekli Husiler'in, BAE'ye ve Suudi Arabistan'a yönelik füze saldırılarında bulunması sonrası ABD'den dikkat çeken bir hamle geldi. Washington yönetimi, BAE'ye gelişmiş F-22 savaş uçaklarından oluşan bir filo ve balistik füzelere karşı büyük savunma yeteneklerine sahip bir savaş gemisi konuşlandıracak.

Haber 08-02-2022 17:29

Milli bisikletçiler, Uluslararası Dubai Turu'nda podyuma çıktı

Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki turun son etabında Sakarya Büyükşehir Belediyesi sporcularından Onur Balkan birinciliği, Batuhan Özgür ikinciliği elde etti

Yurthaber 02-02-2022 21:34