Cristina Fernandez Haberleri

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI! Süper Lig Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maçta bordo mavi fırtınası!

Trabzonspor Beşiktaş maç sonucu araştırılıyor. Milli aranın sona ermesinin ardından bordo mavililer kendi sahalarında siyah beyazlıları konuk etti. Teknik direktör Nenad Bjelica'nın çalıştırdığı bordo mavili ekipte Joaquin Fernandez, Hüseyin Türkmen ve Mislav Orsic'in sakatlıkları bulunuyor. Takıma yeni transfer olan Batista Mendy, Berat Özdemir, Paul Onuachu ve Umut Güneş'in ise ilk kez kadroda yer almadı. Peki, Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda? Maçta bordo mavi fırtınası!

Spor 2023-09-17 22:11:59

Sosyetik nişan partisi ihanet sözleriyle sarsıldı! Eline mikrofonu alıp sevgilisini ifşa etti... Herkesi bir anda şoke etti

İtalyan sosyetesinin önde gelen isimlerinden milyoner bankacı 64 yaşındaki Massimo Segre, Torino’daki malikanesinde uzun süredir birliktelik yaşadığı 47 yaşındaki Cristina Seymandi ile nişanlarını kutlamak için bir parti düzenledi. Partide davetlilere bir konuşma yapmak için mikrofonu eline alan Segre, sevgilisinin kendisini aldattığını söyleyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Trend 2023-08-22 08:55:31

Trabzonspor'dan Joaquin Fernandez Moreno transferi için KAP açıklaması geldi! İşte maliyeti...

Transferde hız kesmeyen Karadeniz ekibi Trabzonspor bir ismi daha renklerine bağladı. Bordo-mavililer'den yapılan açıklamada İspanyol futbolcu Joaquin Fernandez Moreno ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 2023-06-30 10:36:39

Trabzonspor, ikinci transferini resmen açıkladı! KAP bildirimi...

Transfer haberleri: Trabzonspor, geride bıraktığımız sezonu Real Valladolid'de geçiren Joaquin Fernandez ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Spor 2023-06-28 15:53:46

Trabzonspor, Joaquin Fernandez ile anlaştı

Trabzonspor, İspanyol stoper Joaquin Fernandez ile prensipte anlaştı.

Spor 27-06-23 11:54

Bayern Münih'te skandallar bitmiyor! Lucas Hernandez karısını Ronaldo'nun eski sevgilisiyle aldattı

Alman ekibi Bayern Münih'te skandallar bitmiyor. Takımın yıldız isimlerinden Fransız defans oyuncusu Lucas Hernandez'in eşi Amelia Lorente sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada oyuncunun kendisini model Cristina Buccino ile aldattığını ifade etti. İşte detaylar...

Spor 28-04-23 14:43

İngiltere Lig rekorunu yerle bir etti! Enzo Fernandez 121 milyon Euro karşılığında Chelsea'de!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Benfica forması giyen 21 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu Enzo Fernandez'i 121 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu bonservis bedeliyle Premier Lig'in en pahalı transferi oldu.

Spor 01-02-23 13:06

Radisson Otel Grubu, sektörde en üst statüye giden sadakat programını başlattı

Radisson Otel Grubu Marka Deneyimi ve Konuk Stratejisi Global Kıdemli Başkan Yardımcısı Cristina Serra: - "Heyecan verici yeni avantajlar, yeni üyeleri aramıza katılmaya ve dünyanın en hızlı büyüyen otel ödül programlarından biri olmaya devam ettiriyor"

Yurthaber 20-10-22 14:58

Kendi evinde kurşun yağmuruna tutuldu! Bulunduğunda kan gölü içinde uzanıyordu

Brezilyalı popüler güzellik fenomeni Núbia Cristina Braga, evinin önünde motosikletli silahlı kişiler tarafından vurularak öldürüldü. Cinayeti işleyenler hızla olay yerinden kaçarken, Braga Aracaju'nun Santa Maria semtindeki evinde ölü bulunmasıyla korkunç olay ortaya çıktı.

Trend 19-10-22 16:31

Roche Diagnostik Türkiye’nin yeni genel müdürü Jordi Fernandez Capo oldu

Roche Diagnostik Türkiye’nin yeni genel müdürü Jordi Fernandez Capo oldu

Yurthaber 05-09-22 09:09

Dünya bu olayı konuşuyor! Arjantin eski Cumhurbaşkanı Cristina Fernandez de Kirchner’e suikast girişimi... Yüzüne silah doğrulttu

Arjantin'de Fernando Andres Sabag Montiel isimli bir kişi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve eski Cumhurbaşkanı Cristina Fernandez de Kirchner'a silahlı saldırı girişiminde bulundu. O anlar sosyal medyada paylaşılınca tüm dünyanın dikkatini çekmeyi başardı.

Trend 02-09-22 10:22

Bayındırlık işleriyle ilgili yolsuzluk suçlamalarından dolayı Arjantin’in eski Devlet Başkanı Kirchner hakkında 12 yıl hapis istendi

Arjantin’de Federal Savcı Diego Luciani, Arjantin’in eski Devlet Başkanı ve şu an da Devlet Başkan Yardımcısı olan Cristina Fernandez de Kirchner hakkında bayındırlık işleriyle ilgili yolsuzluk suçlamalarından dolayı 12 yıl hapis cezası istedi.

Haber 23-08-22 00:20

Çocuk ticaretinin kurbanı oldu! ''Beni ailemden çaldılar''

ABD'nin New York eyaletinde bulunan Brox bölgesinde yaşayan 42 yaşındaki Cristina Prisco, yıllar sonra akılalmaz bir gerçekle yüzleşti. Bir çocuk ticareti kurbanı olduğunu keşfeden talihsiz kadın, gerçek ailesinden çalındığını ve yıllarca bir yalan içinde yaşadığını keşfetti. Şimdi biyolojik ailesine kavuşan Prisco, onlara kavuşmuş olmanın ve onları tanımanın tadını çıkarıyor.

Trend 18-08-22 18:33

Konyaspor Vaduz maçının hakemi Guillermo Cuadra Fernandez kimdir? Guillermo Cuadra Fernandez nereli ve kaç yaşında?

Konyaspor Vaduz maçının hakemi Guillermo Cuadra Fernandez, 11 Ağustos 2022 Perşembe günü oynanacak karşılaşma öncesi en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Temsilcimiz Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu'ndaki rövanş karşılaşmasında Konya Büyükşehir Stadyumu'nda Vaduz'u konuk edecek. Peki Konyaspor Vaduz maçının hakemi Guillermo Cuadra Fernandez kimdir? Guillermo Cuadra Fernandez nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Spor 11-08-22 16:25

Safranbolu’da bir İtalyan prensesi Cristina Trivulzio Belgiojoso etkinliği düzenlendi

Safranbolu’da bir İtalyan prensesi "Cristina Trivulzio Belgiojoso" etkinliği düzenlendi

Yurthaber 11-06-22 22:11

Anadolu Efes-Real Madrid maçında gerginlik! ''Yapma ya! Bu işleri bırak...''

Turkish Airlines EuroLeague Final Four'da Olympiacos'u, Vasilije Micic’in son saniye üçlüğü ile deviren ve üst üste üçüncü kez Avrupa'nın en büyük kupasında finale yükselme başarısı gösteren Anadolu Efes, finalde Real Madrid'le karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Anadolu Efes kazanarak şampiyon oldu. Maçın 3. periyodunda yaşanan olay karşılaşmanın önüne geçti. James Anderson ile Rudy Fernandez arasında gerginlik yaşadı. Maçın spikeri o anlarda karşılaşmanın hakemine isyan etti. İşte detaylar...

Spor 21-05-22 21:26

Konser alanı kana bulandı! Paraguaylı futbolcunun eşi Cristina Vita Aranda, başından vurularak hayatını kaybetti

Paraguay'ın Olimpia takımında forma giyen Ivan Torres'in eşi, bir konser sırasında başından vurularak hayatını kaybetti. Konser sırasında çıkan çatışmanın ortasında kalan çift hayatının şokunu yaşadı. Çatışmadan rastgele çıkan mermilerden biri Ivan Torres'in eşinin başına geldi. Hemen hastaneye kaldırılan Cristina Vita Aranda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Spor 31-01-22 12:47

ABD Açık'ta tek kadınlar finaline gençler damga vurdu

Teniste sezonun son grand slam turnuvası ABD Açık'ta, Büyük Britanyalı Emma Raducanu ve Kanadalı Leylah Fernandez, tek kadınlarda finale çıkarak tarihi bir başarıya imza attı.

Spor 10-09-21 12:01

Naomi Osaka tenise ara mı veriyor?

18 yaşındaki Kanadalı Leylah Fernandez ile oynadığı maç sırasında umulmadık bir şekilde yenilip turnuvaya veda eden geçen senenin şampiyonu Japon kadın tenisçi Naomi Osaka, "Sanırım bir süreliğine oynamaya ara vereceğim" dedi.

Haber 05-09-21 11:13

Beşiktaş'ın yeni yengesi Thais Cristina Teixeira

Beşiktaş'ın yeni transferi Alex Teixeira ve eşi sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor.

Spor 12-08-21 11:04

Dehşete düşüren cinayet! Kocasını öldürdü, penisini de tavada kızarttı

Kocası ile boşanma aşamasında olan ve aralarında yaşanan anlaşmazlık yüzünden kocası Andre'yi öldürdüğünü itiraf eden Brezilyalı kadın yaptıklarıyla dehşete düşürdü. Dayane Cristina Rodrigues adındaki kadın kocasını bıçak darbeleriyle öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırdı. Penisini ise tavada kızarttığı esnada gözaltına alındı.

Haber 11-06-21 07:48

Fenerbahçe, Ana Cristina De Souza'yı kadrosuna kattı

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon yapılanması kapsamında Brezilyalı smaçör Ana Cristina De Souza'yı transfer etti.

Spor 03-06-21 14:49

Arjantin Devlet Başkanı Alberto Fernandez Kovid-19'a yakalandı

Arjantin Devlet Başkanı Alberto Fernandez, hafif ateş ve baş ağrısı şikayeti üzerine yaptırdığı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Haber 03-04-21 07:14

Maradona'nın çocukluk arkadaşı: Onu kalbimde taşıyorum

Arjantinli efsane futbolcu Maradona'nın çocukluk arkadaşı Norberto Fernandez, Maradona'nın ölümü sebebiyle derin üzüntü duyduğunu belirterek "Ben Diego'yu aklımda, kalbimde taşıyorum ve en büyük futbolcu her zaman Maradona olacak" dedi.

Spor 28-11-20 11:36

Maradona: Arjantin'de efsanevi futbolcu için 3 gün ulusal yas ilan edildi

Dün geçirdiği kalp krizi nedeniyle 60 yaşında yaşamını yitiren futbol efsanesi Diego Armando Maradona için ülkesi Arjantin'de 3 günlük ulusal yas ilan edildi. Arjantin Devlet Başkanı Alberto Fernandez, "Maradona, tüm dünyada Arjantin'i temsil etti ve bizlere müthiş bir keyif yaşattı. Bunun karşılığını hiçbir zaman ödeyemeyeceğiz" dedi.

Haber 26-11-20 12:57

Arjantin'de Devlet Başkanı Fernandez kürtajın yasallaşması için kanun teklifi sunuyor

Arjantin'de uzun süredir tartışma konusu olan kürtajın yasallaşması için adım bu kez devlet başkanından geldi. Sadece tecavüzle oluşan gebeliklerde ve annenin sağlıının tehlikede olduğu durumlarda izin verilen kürtajın yasallaşması için Devlet Başkanı Alberto Fernández, Kongre'ye yasa tasarısı sunacak.

Haber 18-11-20 09:04

Şırnak’ta Genç İstihdamının Teşviki İçin Teknik Destek Projesi tanıtımı yapıldı

Dicle Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen TRC3 Bölgesinde Genç İstihdamının Teşviki için Teknik Destek Projesi, ’Gençler, gelecek sizin’ sloganıyla Şırnak, Mardin, Batman ve Siirt’te başladı.Şırnak’ta bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısına, DİKA Genel Sekreteri Ahmet Alanlı, Şırnak Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Murat Katı, proje koordinatörü Cleofe Maria Cristina Guardigli ve Şırnak’ta görev yapan gazeteciler katıldı.

Yurthaber 11-11-20 17:14

Arjantin'de insanlar üzerinde koronavirüs aşı denemeleri yapılacak

Arjantin Devlet Başkanı Alberto Fernandez, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşı adayının ülkesinde insanlar üzerinde test edileceğini açıkladı.

Haber 11-07-20 07:03

Kovid-19, Finansal Teknolojiler ve KOBİ'ler semineri

InsideChains Üst Yöneticisi Cristina Dolan: - "KOBİ'ler ve mikro işletmeler, dünya ekonomisi için son derece önemli. Oranlar ülkeden ülkeye değişse de var olan işletmelerin ezici çoğunluğu bu tür işletmelerden oluşuyor" - "İçinden geçtiğimiz salgın süreci gibi türbülanslı dönemlerde finansal teknolojilerin yoğun bir şekilde kullanımı sadece fintech şirketleri için değil, finansmana ihtiyaç duyan küçük şirketler, tüketiciler ve ekonominin geneli için yeni fırsatlar yaratıyor"

Yurthaber 23-06-20 14:28

İzmit Belediyespor kadrosuna Brezilyalı takviye

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden ve önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında boy gösterecek olan İzmit Belediyespor, kadrosuna Brezilyalı yıldız Crsitina dos Santos’u kattı.Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden ve önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında boy gösterecek olan İzmit Belediyespor kadrosuna Brezilyalı yıldız Clarissa Cristina dos Santos’u katarak rakiplerine gözdağı verdi.

Yurthaber 22-06-20 15:44

Jennifer Lopez seksi vücuda sahip olmak için bakın ne yiyor! Şefi açıkladı

Jennifer Lopez'in kişisel şefi Kelvin Fernandez, ünlü şarkıcının Super Bowl şovu öncesi uyguladığı diyetini paylaştı. Fernandez "Neredeyde her gün aynı şeyleri yiyordu" dedi.

Magazin 08-05-20 14:05

Centilmen filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Centilmen ne zaman çekildi?

Centilmen filmi bu akşam ATV ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Filmin yönetmenliğini Krishna D.K ve Raj Nidimoru yapıyor. Centilmen filmi oyuncuları kimdir, konusu nedir? İşte oyuncuları arasında Sidharth Malhotra, Jacqueline Fernandez, Sunil Shetty gibi isimlerin bulunduğu Centilmen filmi ile ilgili bilgiler.

Magazin 05-05-20 22:34

Arjantin'den flaş karantina kararı

Arjantin Devlet Başkanı Alberto Fernandez, dünyada etkili olan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının önüne geçmek amacıyla ülkede 31 Mart'a kadar genel karantina uygulanacağını açıkladı.

Haber 20-03-20 04:45

Gelecek Koleji Çukurova Basketbol - ZVVZ USK Praha: 50-109

   SALON: SERVET TAZEGÜL HAKEMLER: Elena Chernova (xx), Esperanza Mendoza Holgado (xx), Ongjen Jokic (xx) GELECEK KOLEJİ ÇUKUROVA BASKETBOL: Melis Talay (x), Gökşen Fitik (x) 6, Meltem Avcı (x) 1, Alexandria Bentley (xx) 17, Feride Akalan (x) 6, İlayda Güner (x) 8, Lara Sanders (x) 9, Gabriela Marginean (x) 3 ZVVZ USK PRAHA: Cristina Ouvina (x) 9, Marija Rezan (xx) 12, Veronika Sipova (x) 5, Veronika Vorackova (x) 8, Alyssa Thomas (xx) 17, Teja Oblak (xx) 23, Brionna Jones (xx) 16, Simona Sklenarova (x) 7, Valeriane Vukosavljevic (xx) 12 1’İNCİ PERİYOT: 8-30 İLK YARI: 18-59 3’ÜNCÜ PERİYOT: 29-83 FIBA Kadınlar Euroleague A Grubu 10’uncu maçında Gelecek Koleji Çukurova Basketbol, evinde konuk ettiği Çekya ekibi ZVVZ USK Praha'ya 109-50 mağlup oldu.

Spor 15-01-20 20:52

TOFAŞ - Unicaja Malaga: 84-82

SALON: Nilüfer TOFAŞ HAKEMLER: Piotr Pastusiak (Polonya), Igor Dragojevic (Karadağ), Renaud Geller (Belçika) TOFAŞ: Berk Uğurlu 11, DJ White 9, Tarık Phillip 17, Matt Lojeski 13, Devin Williams 15, Barış Ermiş 7, Muhsin Yaşar 4, Berkan Durmaz 6, Muhaymin Mustafa 2 UNICAJA MALAGA: Jaime Fernandez 10, Axel Toupane 4, Dario Brizuela 9, Frank Elegar, Melvin Ejim 16, Deon Thompson 20, Alberto Diaz 5, Adam Waczynski 8, Ruben Guerrero 2, Volodymyr Gerun 8 1'İNCİ PERİYOT: 26-22 İLK YARI: 48-44 3'ÜNCÜ PERİYOT: 71-63 5 FAUL: 28.41 Dario Brizuela (Unicaja Malaga) 7Days EuroCup TOP 16 Turu'nda H Grubu'ndaki ilk maçına çıkan TOFAŞ, İspanyol ekip Unicaja Malaga'yı son anlara doğru oldukça zorlanmasına karşın 84-82 mağlup etmeyi başardı ve gruba galibiyetle başladı.

Spor 07-01-20 22:26

Arjantin’in yeni devlet başkanı görevi devraldı

Arjantin’de göreve gelen yeni Devlet Başkanı Alberto Fernandez, Devlet Başkanlığı binasının önünde yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında, "Açlığı sona erdireceğiz" dedi.Arjantin’de yemin ederek göreve başlayan Devlet Başkanı Alberto Fernandez, hükümetinin ilk gününde başkent Buenos Aires’in tarihi merkezi Plaza Mayo’daki Devlet Başkanlığı binası Casa Rosada’nın önünde toplanan on binlerce kişiye hitap etti.

Haber 11-12-19 11:10

Arjantin'in yeni devlet başkanı göreve başladı: Açlığı bitireceğiz

Arjantin'de devlet başkanlığı yemini ederek göreve başlayan Alberto Fernandez, "Birlikte çalışıp, toplum olarak elimizden gelen en büyük destanı yazacak ve Arjantinlilerin evinde hiçbir zaman bir tabak yemek eksik olmasın diye birlikte çaba göstereceğiz. Açlığı bitireceğiz, bu bizi utandırması gereken bir şey." dedi.

Haber 11-12-19 07:02

Arjantin'in yeni Devlet Başkanı Fernandez yemin etti

Arjantin Devlet Başkanı Alberto Fernandez: - "Yeni bir toplum anlaşması arayışında bütün Arjantin'i birlik olmaya çağırmak için geldim. Arjantinliler arasındaki kin, nefret ve açlık duvarını aşmamız gerek" - "Arjantin'i tekrar ayağa kaldıracak plan, sürekli başarısız olmuş basmakalıp çözümlerle dışarıdan biri tarafından dayatılmamalı, bizim tarafımızdan yapılmalıdır" - "Dış borç sorunuyla yüzleşeceğiz. Eğer gelişen bir ülke yoksa, sürdürülebilir bir borç ödemesi de olmaz. Bu kadar basit, ödemek için önce gelişmek gerekiyor. IMF ve alacaklılarımızla yapıcı ve işbirliğine dayalı bir ilişki arayacağız"

Haber 10-12-19 20:13

Arjantin'in yeni Devlet Başkanı Fernandez: İçinde bulunduğumuz durum çok kötü

"İçinde bulunduğumuz durum çok kötü. Baktığınızda 10 Arjantinlinin 4'ü fakirlik seviyesinde, bu açıdan bakınca problemin büyüklüğünü anlıyorsunuz" - "Az konuşup çok iş yapalım. Arjantin'de fakir sayısının azalması ve herkesin iş sahibi olması için yorulmaksızın çalışacağım"

Haber 10-12-19 18:06

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio'ya Yılın Spor Otomobili ödülü

Alfa Romeo ve Jeep Marka Pazarlama Müdürü Cristina Mauri: - "Bu birincilik, SUV modelimizin spor otomobil tutkunları tarafından da takdir edildiğini gösteriyor"

Yurthaber 08-12-19 11:27

Arjantin'de yeni hükümetin ilk hedefi belli oldu

Arjantin'de 10 Aralık'ta göreve başlayacak Devlet Başkanı Alberto Fernandez, kabinesindeki bakanları açıklamasının ardından, "Çok büyük bir zorlukla yüzleşeceğiz, fakirlik seviyesi neredeyse yüzde 41 olan bir ülke devralıyoruz. Arjantin'de yoksulluk seviyesine düşmüş olan yüzde 41, bizim öncelikli odak noktamız olacak." dedi.

Haber 07-12-19 06:42

OPEC 177. Olağan Toplantısı Viyana'da başladı

Venezuela Petrol Bakanı ve OPEC Konferansı Başkanı Manuel Salvador Quevedo Fernandez: - "Ticaret sorunları, jeopolitik problemler, arz güvenliğindeki aksamalar küresel petrol piyasasındaki sorunlardan bazıları" - "Egemen bir ülkenin ekonomisine saldırmak için petrolün silah olarak kullanılması üzücü"

Finans 05-12-19 20:10

THY - Ibsa Cv Coo 7 Palmas: 3-0

SALON: Burhan Felek HAKEMLER: Lisa Danica Viktorini (Slovakya), Kristaj Vanaveski (Estonya) TÜRK HAVA YOLLARI: Şeyma Ercan, Büşra Şahin, Aneta Havlickova, Elise Anne Buijs, Freya Aelbrecht, Özge Kırdar (Berin Yıldırım, Ceylan Arısan, Yasemin Özel, Gökbudak Aydınlar) IBSA CV CCO 7 PALMAS: Ja Souza de Rodrigues, Sara Manzano, Wiwi Gadelha, Erika Mercado, Raquel Brun, Lydia Alonso (Claudia Caballero, Cla Hernandez, Javie Plasencia, Fernandez Folgueira) SETLER: 25-22, 25-21, 25-15 SÜRE: 71 dakika (25, 25, 21) CEV Challenge Kupası 16’lı final turu ilk maçında Türk Hava Yolları (THY) evinde konuk ettiği İspanyol temsilcisi Ibsa CV CCO 7 Palmas’ı 25-22, 25-21 ve 25-15’lik setlerle 3-0 mağlup etti.

Spor 03-12-19 18:25

Andorra - Türkiye: 2-0 (U21)

STAT: Andorra Ulusal ANDORRA: Iker, Cervos, De Pablos, Garcia, Guillen, Martinez, Fernandez, Alaez, Rebelo, Alavedra, Ubach TÜRKİYE: Altay Bayındır, Mert Yılmaz, Hüseyin Türkmen, Cenk Özkacar, Cemali Sertel, Berat Ayberk Özdemir (Dk.

Spor 19-11-19 22:39

Ümit Milli Takım, Andorra’ya 2-0 mağlup oldu

Ümit Milli Takım, UEFA 2021 U21 Avrupa Şampiyonası Grup eleme altıncı maçında deplasmanda Andorra’ya 2-0 mağlup oldu.Stat: Estadi NacionalAndorra: Iker xx, Cervos x, De Pablos x, Garcia x, Guillen x, Martinez x, Fernandez x, Alaez x, Rebelo x, Alavedra xx, Ubach xxTürkiye: Altay Bayındır xx, Mert Yılmaz x, Hüseyin Türkmen xx, Cenk Özkacar xx, Cemali Sertel x, Berat Ayberk Özdemir x (Ahmed Kutucu dk.

Spor 19-11-19 22:23

Sterling milli takımda kadro dışı kaldı

Manchester City’nin başarılı futbolcusu Raheem Sterling’in, Liverpool maçında Joe Fernandez ile yaşadığı gerginlik milli takımda da devam etti.

Spor 12-11-19 15:10

Türk sanatçılar İtalyan operasına damgasını vurdu

Soprano Simge Büyükedes ve Mezzosoprano Asude Karayavuz, Ravenna kentindeki Alighieri Operası'nda Aida ve Norma temsillerindeki performanslarıyla büyük beğeni topladı - Aida ve Norma'nın Yönetmeni Cristina Mazzavillani Muti: - "Ben, sizin solistlerinizi harikulade buluyorum ve büyük hayranlık duyuyorum kendilerine" - "Burada benim en çok hoşuma giden şeylerden biri de Aida'ya dua ve ağıt sahnesinde Türkçe parça yerleştirmek oldu ki; bu genelde Aida özelinde pek yapılmaz. İlk kez böyle bir şey yaptık"

Magazin 10-11-19 11:15

Devlet başkanı IMF’ye rest çekti: Bu borcu ödemeyiz

Arjantin’in yeni Devlet Başkanı Alberto Fernandez, Uluslararası Para Fonuna (IMF) rest çekti.

Haber 08-11-19 09:57

Fernandez ilk ziyaretini Meksika'ya yaptı

Arjantin'de devlet başkanlığı seçimlerini kazanan Alberto Fernandez: - "10 Aralık'ta hükümet değişiyor, ekonomik gerçeklik değişmiyor. Şu an tek ekonomik gerçeklik, Macri'nin, Merkez Bankası rezervlerinden milyarlarca doların çıktığını gördükten sonra, dolar alımına kısıtlama getirmek zorunda kalmasıdır" - "Venezuela meselesine değinmedik çünkü herkes (Meksika Devlet Başkanı) Lopez Obrador'un ve benim bu konuda ne düşündüğümü biliyor. Bu, görüşmede ele alınmayan bir konuydu"

Haber 05-11-19 04:13