Trabzonspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman Haberleri

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI! Süper Lig Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maçta bordo mavi fırtınası!

Trabzonspor Beşiktaş maç sonucu araştırılıyor. Milli aranın sona ermesinin ardından bordo mavililer kendi sahalarında siyah beyazlıları konuk etti. Teknik direktör Nenad Bjelica'nın çalıştırdığı bordo mavili ekipte Joaquin Fernandez, Hüseyin Türkmen ve Mislav Orsic'in sakatlıkları bulunuyor. Takıma yeni transfer olan Batista Mendy, Berat Özdemir, Paul Onuachu ve Umut Güneş'in ise ilk kez kadroda yer almadı. Peki, Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda? Maçta bordo mavi fırtınası!

Spor 17-09-2023 22:11

Trabzonspor Beşiktaş maçının hakemi Volkan Bayarslan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Volkan Bayarslan hangi takımlı? Derbi için geri sayım!

Volkan Bayarslan Trabzonspor Beşiktaş maçı öncesi internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Süper Lig'in 5. haftasında Papara Park'ta oynanacak maçta Bayarslan'ın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Deniz Caner Özaral yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak. Öte yandan Trabzonspor Beşiktaş maçı canlı izleme ekranı sporseverler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Volkan Bayarslan vatandaşlar tarafından merak edildi.Peki, Volkan Bayarslan kimdir?

Spor 17-09-2023 19:27

Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda? Maçta kazanan olmadı

Trabzonspor ile Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında bu akşam karşı karşıya geldi. Ligde son oynadığı 2 maçta mağlup olan bordo-mavililer, kötü gidişatı sonlandırmak için Beşiktaş'ın karşısına çıktı. Siyah-beyazlı takım, hanesine yazdırdığı 55 puanla haftaya 3. sırada girdi. Son şampiyon Trabzonspor ise ligde çıktığı müsabakaların 13'ünü kazandı. Peki, Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda?

Spor 16-04-2023 22:37

Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Beşiktaş maçı öncesi duyurdu: Abdülkadir Ömür ve Edin Vişça...

Trabzonspor Beşiktaş maçı Süper Lig'in 29. haftasında oynanacak. Trabzonspor'dan Beşiktaş maçı öncesi Abdülkadir Ömür ve Edin Vişça ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Peki, Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Spor 13-04-2023 11:22

Trabzonspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman

Trabzonspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman Hakkındaki Haberler Mynet'te. Trabzonspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.