Hayrettin Ucak Haberleri

Araç sahibi olmak istedi, hayatının şokunu yaşadı! 150 bin lira ödedi...

Antalya’da internetten 680 bin TL’ye anlaştığı aracı almak için Gaziantep’e giden yüzde 71 engelli Hayrettin Serin (52), karşı tarafla yaptığı protokole göre 130 bin lirasını kaparo verdiği aracının süresi gelmeden bağlandığını iddia etti. Protokole göre 20 bin lira peşinatı da ödeyip toplam 150 bin TL ödediğini savunan vatandaş, hem araçtan hem kaporadan oldu.

Haber 2024-04-23 13:30:41

Yoğun kar ve buzlanma nedeniyle Ardahan'da bu kış trafik kazalarında artış oldu

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, yoğun kar ve buzlanma nedeniyle kentte kış mevsiminde trafik kazalarında artış yaşandığını bildirdi.

Yurthaber 2024-03-06 13:40:53

Türkiye'nin narenciye ihracatı 1 milyar doları aştı

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Hayrettin Uçak, Türkiye'nin geçen yıl narenciye ürünlerinde 1 milyar 112 milyon dolar ihracat gerçekleştirdiğini söyledi.

Finans 2024-02-22 10:42:58

O ilde 55 yılın rekoru! Arabalar kara gömüldü... Karla kaplı cadde ve sokaklarda kayak yaptı '133 cm'i geçme ihtimali var' uyarısı

Ardahan'da 2 gündür etkili olan yoğun kar ve tipi yaşamı zorlaştırdı. Kar kalınlığının 1 metreye ulaştığı kentte 55 yılın rekoru kırıldı. Otomobiller kara gömülürken Vali Hayrettin Çiçek, “Son 55 yılın en yüksek kar kalınlığına ulaştık.1968 yılındaki 133 santimetre kar kalınlığını geçme ihtimali var" dedi. Yağışı fırsat bilen bir kişi ise kayak takımlarını giyip karla kaplı cadde ve sokaklarda kayak yaptı. Meteoroloji'den 12 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı geldi. İşte hava durumu tahmini...

Haber 2024-02-07 11:48:37

Ardahan'da bir yılda haklarında arama kararı olan 780 kişi yakalandı

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için sürekli teyakkuz halinde olan kolluk kuvvetlerinin, geçen yıl arama kararı bulunan 780 kişiyi yakaladığını söyledi.

Yurthaber 16-01-24 15:29

813 bin liranın altında kalmaldı… Sıfır ve ikinci el araba alacaklar dikkat! Daha Ocak ayından yüzde 5 zam…

Sıfır otomobil fiyatları 2024 Ocak ayı itibarıyla yüzde 5’e yakın arttı. Liste fiyatları yeni yıl ile güncellenirken zamların devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, ‘kur ve enflasyon kaynaklı artış yaşanabilir’ yanıtını verdi. İkinci el araba fiyatları için de zamların devam edeceğini söyledi. Ancak şu an da mevcut fiyatların avantajlı olduğunun altını çizdi.

Finans 16-01-24 09:12

Atlet Hayrettin Yıldız, 10 bin metre Türkiye pist rekorunu kırdı

Adana'da düzenlenen Spor Toto Olimpik Deneme Yürüyüş Yarışmaları'nda 20 yaş altı erkekler kategorisinde yarışan Hayrettin Yıldız, 10 bin metre Türkiye pist rekorunu kırdı.

Yurthaber 25-12-23 10:03

'35 bin TL maaş veriyoruz, yine de bulamıyoruz' İş ilanlarının sayısı arttı! Neden başvurmadıklarını anlattılar '80 bin TL kazanıyorum'

İstanbul'da restoran camlarında artan motokurye iş ilanı sayısı dikkat çekti. İşletmeciler; motokuryeler mobil uygulamalarda esnaf kuryelik sistemiyle çalışıp işletmeleri tercih etmedikleri için personel bulamadıklarını belirtti. Motokuryeler ise maaş farkı ve çalışma saatlerini işaret etti. İşletmeci Hayrettin Güngör "30-35 bin TL maaş veriyoruz ama yine de bulamıyoruz" derken Motokurye Oğuz Özcan "Maaşlar az olduğu için bulamıyorlar. 12 saat uygulamada çalışarak 50-60 bin TL kazanıyorum" dedi.

Finans 08-12-23 16:11

Kimi sıfır faizli kredi verdi, kimi akaryakıt desteği sundu! Otomobil alacaklara ‘son bulacak’ çağrısı: ‘Daha fazlasını beklemiyoruz…’

Hem sıfır otomobil fiyatları hem de ikinci el araba fiyatları için indirim ve kampanya fırsatları devam ediyor. Bazı markalar sıfır faizli kredi imkanı sunarken, bazıları ise akaryakıt desteği sunuyor. Ancak otomobilde kampanya döneminin sonuna yaklaşıldı. Konuya ilişkin detayları paylaşan İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, araç almak için en avantajlı dönemde olunduğunu, yeni yıldan itibaren fiyatların yeniden artabileceğini dile getirdi.

Finans 27-11-23 14:24

Vali Hayrettin Çiçek, Ardahan'da fil görüldüğü iddiasını yalanladı

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, bazı sosyal medya hesapları ile haber sitelerinde yer alan "Ardahan'da fil görüldü" iddiasının asılsız olduğunu bildirdi.

Yurthaber 15-11-23 07:46

Ardahan'da çobanın paylaştığı fil fotoğrafları ortalığı karıştırdı! Jandarma fili aradı! Valilikten açıklama geldi

Ardahan'da merada hayvanları otlatan bir çobanın yaptığı paylaşım olay oldu. Otluk alanda karşısına bir fil çıktığını öne süren çoban, fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Fil fotoğrafları kısa sürede yayılırken tüm şehir de bu haberi konuşmaya başladı. Bölgeye gelen jandarma ekipleri fili bulabilmek için arama yaptı. Aramalar sona ererken Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek de açıklama yaptı.

Haber 14-11-23 21:37

İstanbul ve Ankara'da protestolar sürüyor!

İsrail'in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesi'ne düzenlediği bombalı saldırının ardından İsrail'in İstanbul ve Ankara Başkonsolosluğu önündeki protestolar sürüyor. Özgür Düşünce ve Eğitim Hakları Derneği (Özgür-Der) üyeleri, akşam namazının ardından Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde toplanarak, kortej halinde İsrail Başkonsolosluk binasına yürüdü. TİP Ankara İl Başkanlığı da İsrail Ankara Büyükelçiliği Konutu önünde protesto gösterisi düzenledi.

Haber 18-10-23 22:48

Ardahan Valisi Çiçek, Aşık Şenlik Tüneli'nde incelemede bulundu

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, yapımının tamamlanmasıyla Türkiye-Gürcistan arasındaki Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı'na geçiş sağlayacak Aşık Şenlik Tüneli'nde incelemelerde bulundu.

Yurthaber 12-10-23 08:05

Ardahan Valisi Çiçek, Türkgözü Gümrük Kapısı'nda incelemede bulundu

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, sistemsel sorundan dolayı önceki gün tır yoğunluğunun oluştuğu Türkiye-Gürcistan arasındaki Türkgözü Gümrük Kapısı'nda incelemede bulundu.

Yurthaber 21-09-23 07:21

Madımak faili Hayrettin Gül'ün cezası hastalık sebebiyle kaldırıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, 'Sivas Madımak Katliamı Davası' hükümlülerinden Hayrettin Gül'ün kalan cezası 'Sürekli Hastalık' sebebiyle kaldırıldı.

Haber 06-09-23 07:28

Otomobil satışlarında son durum! Yakında diyerek açıkladı: Sıfır faizli kampanyalar...

Otomobil alacakları sevindirecek haber İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği Başkanı Hayrettin Ertemel'den geldi. Ertemel "Sıfır araca erişim konusunda birçok marka ve modelde artık sorun kalmadı. Sıfır araç satanların ellerinde arabalar birikmeye başladı. Hatta ve hatta çok yakında bunların eskiden olduğu gibi sıfır faizli, kendilerinden kampanyalar düzenlediği günlere döneceğiz" diye konuştu.

Finans 20-08-23 11:42

Otomobilde ÖTV artışı olacak mı? O iddialar sonrası ‘Kesin bilgi’ diyerek paylaştı: Sıfır arabada 3 yıl sonra ilk kez...

Son vergi düzenlemeleri ile birçok kalemde fiyat artışları gerçekleşirken, ortaya atılan son iddia gündeme oturdu. Otomobilde yeni bir ÖTV zammı yapılacağı belirtilirken, Otomotiv Gazetecisi Emre Özpeynirci, ‘Doğru olmadığı kesin bilgi’ diyerek haberlerin gerçekleri yansıtmadığını kaydetti. İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel ise fiyatlarda yüzde 3’e kadar gerileme olduğunu belirtti. Böylece 3 yıl sonra ilk kez otomobilde iskonto dönemine girildi.

Finans 12-08-23 08:15

Katliama kurban gidenler tanıdık çıktı! 70 yaşında pompalı tüfekle vahşete imza atmıştı: Detaylar ortaya çıkmaya başladı

70 yaşındaki Hayrettin Tekeli'nin 4 kişiyi pompalı tüfekle katletmesinin ardından dikkat çekici detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Yanında pompalı tüfek taşıyan Tekeli, köyde karşılaştığı 4 kişiyle tartıştıktan sonra üzerlerine ateş açmış, ortalık kan gölüne dönmüştü. Katliama kurban gidenler Tekeli'nin tanıdığı çıktı!

Haber 11-08-23 13:22

'Al satçılar piyasadan çekilecek...' İkinci el araç satışındaki düzenleme sonrası dikkat çeken sözler: 'Sıfır araçlar gerçek değerine gelecek'

Pandemiyle sıfır araç tedariğinde yaşanan sıkıntılar ve döviz kurundaki hareketlilikle artan fiyatlar ikinci el otomobile olan ilgi her geçen gün artıyor. Artan taleple birlikte fahiş fiyat artışlarının yaşandığı ikinci el araçlarla ilgili yeni düzenlemeler getirildi. Yatırım aracı haline gelen araç satışıyla ilgili gelen düzenlemeleri değerlendiren İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel, tedbirlerle sıfır araçların gerçek değerlerine ulaşacağını ve al satçıların piyasadan çekileceğini söyledi.

Finans 01-07-23 09:42

Yer: Bursa! Gerçeği eşinin telefonunun ekranına bakınca öğrendi, şok üstüne şok yaşadı

Bursa'da yaşayan bir emekli dolandırıcıların kurbanı oldu. Rızası dışında telefon numarasının son iki rakamı değiştirilen adam, banka hesabına girince ikinci şoku yaşadı. 56 bin lira çekildiğini gören Hayrettin Kuralay, soluğu savcılıkta aldı. Savcılığın talebi üzerine olayla ilgili Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün soruşturma başlattığı öğrenildi.

Haber 19-06-23 11:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Barlas’ın cenaze törenine katıldı

Gazeteci Mehmet Barlas, Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde düzenlenen cenaze törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Törende Erdoğan'a, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da eşlik etti.

Haber 04-06-23 14:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nin açılışında konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Barbaros Hayrettin Paşa Camii Açılış Töreni’nde konuştu. Erdoğan konuşmasında açılışı yapılan cami ile ilgili bilgiler paylaşırken “Kaptan-ı Derya buradan denize indi. Bu semt gerçekten böyle bir camiye hasretti. Kısa zamanda inşası gerçekleşti. 750 milyon TL’ye bitirildi” dedi.

Haber 12-05-23 14:54

İzmir'deki NATO komutanlığına toplu sözleşme görüşmelerinde uzlaşma çağrısı

TÜRK-İŞ İzmir 3. Bölge Temsilcisi Hayrettin Çakmak, NATO Müttefik Kara Komutanlığı ile yürütülen 30. dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde bir an önce anlaşmanın sağlanmasını istedi.

Yurthaber 11-05-23 15:23

Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde geri sayım başladı

Mimar Sinan'ın kalfalık eseri Süleymaniye Camisi'nden öykünerek tasarlanan Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nin birkaç hafta içerisinde yapılacak açılışı için son hazırlıklar tamamlanıyor.

Yurthaber 25-04-23 12:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın makam aracında dikkat çeken anlar! 'İlk çocuğun mu?' diye sordu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde katıldığı programın ardından Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde incelemelerde bulundu, Tarabya'da vatandaşlarla sohbet etti. Burada, 8 aylık bir bebeği makam aracında seven Cumhurbaşkanı Erdoğan, ona oyuncak hediye etti.

Haber 15-04-23 15:01

Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi saat 15.00'e kadar hizmet vermeyecek

Şehir Hatları, İstanbul Valiliği tarafından alınan emniyet tedbirleri kapsamında Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi'nin 15.00'e kadar kapalı olacağını, seferlerin Tarihi Beşiktaş İskelesi'nden yapılacağını bildirdi.

Yurthaber 09-03-23 11:50

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yapılan definlerle övününce Mehmet Akif Ersoy araya girdi! Mansur Yavaş, Kızılay ve istifa açıklamaları gündem oldu

45 bine yakın insanımızın hayatını kaybettiği depremlerin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ın Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna yanıt verdi. Program boyunca söyledikleriyle gündem olan olan Güngör'ün "Cenaze işlemlerini çok iyi organize ettik" demesi üzerine gazeteci Mehmet Akif Ersoy'un yanıtı dikkat çekti. Öte yandan Güngör'ün Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Mansur Yavaş'la ilgili iddialarına da CHP'den jet yanıt geldi.

Haber 28-02-23 10:57

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e soru sorarken... Fox TV muhabirinin zor anları: Kolunu tutup itti

6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin merkez üssü olan ve yüzlerce binanın yıkıldığı Kahramanmaraş'ta Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, çalışmaları yerinde inceledi. Depremin simgesi haline gelen Ebrar Sitesi enkazına inceleme yapmak için gelen Güngör'e Fox TV muhabiri soru sormak istedi. Kameraların kayıtta olduğu anlarda Güngör'ün yanındaki bir kişi gazetecinin kolundan tutarak müdahale ederken, o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haber 17-02-23 08:51

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör'den depremle ilgili açıklama:

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki depremle ilgili "Büyük bir afetle karşı karşıyayız. Olay çok yeni. Devletimiz tüm imkan ve kabiliyetleriyle sahada." dedi.

Yurthaber 06-02-23 07:54

Barbaros Hayrettin Paşa tarihte kimdir, gerçek ismi ne? Kaptan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa ne zaman, nasıl öldü? İşte tarihteki yeri ve önemi...

Trt1'in yeni tarihi dizisi Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizide Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk kaptan paşası Kapudan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatı anlatılacak. Dizinin ilk bölümü ile birlikte Barbaros Hayrettin Paşa tarihte kimdir? Kaptan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa ne zaman, nasıl öldü? gibi soruların yanıtları da araştırılmaya başlandı. İşte tarihteki yeri ve önemi...

Magazin 23-12-22 19:41

Beğendim ya burma bileziği anında geldi Müge Anlı'ya canlı yayında sürpriz... Hediye bileziği böyle taktı! Artık geri isteyemez

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dikkat çeken anlar yaşandı. Esra adlı kişinin gönderdiği hediye bileziği takan Müge Anlı, “Beğendim ya burma bileziği, anında geldi” ifadelerini kullandı. “Bak ne güzel bunların imitasyonları var” diyen Anlı, hediyeyi gönderen kişiye teşekkür etti. Anlı, yayındaki Hayrettin Bey’e de “Eşlerinizin kolundaki bileziğe bulaşmayın” diye sitem etti. Hayrettin Bey “Hediyeydi o” deyince “Bunu Esra hediye etti, artık geri isteyemez, alınan hediye geri verilmez” dedi.

Magazin 29-11-22 17:28

Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gitti, mesanesinden çıkanlar şaşkına çevirdi! 'Dünya literatüründe pek rastlanmıyor'

Çanakkale’de, idrar yaparken yanma ve karın ağrısı şikayetiyle Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesi Üroloji Servisi’ne başvuran Hayrettin Gültekin'in (30) vücudundan çıkanlar şaşkına çevirdi. Gültekin'in mesanesinden ameliyatla, toplam ağırlığı 550 gram olan 20 taş çıkarıldı. ÇOMÜ Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Öğr. Üyesi Organ Nakil Merkezi Müdürü Prof. Dr. Cabir Alan, "Dünya literatürüne baktığımızda bu boyutlarda taşlara pek rastlanmıyor" ifadelerini kullandı.

Haber 21-11-22 13:56

Petlas 2022 Türkiye Off-Road Şampiyonası'na doğru

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 4-6 Kasım'da ev sahipliği yapacakları Petlas 2022 Türkiye Off-Road Şampiyonası 7. ayak final yarışlarının kentin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Haber 02-11-22 07:38

Türkiye'nin mandalina ihracatı hedefi yükseldi

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Hayrettin Uçak, mandalina ihracatından 2022'de ülkeye 1 milyon ton karşılığında 650 milyon dolar döviz kazandırmayı hedeflediklerini bildirdi.

Haber 31-10-22 14:54

İthalatçı ve ihracatçılar, Interfresh Eurasia Yaş Meyve Sebze Fuarı'nda buluştu

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Hayrettin Uçak: - "Ülkemizin ürünlerinin tanıtımını yapmak ve yaş sebze meyce ihracatını yukarılara taşımak için son dere önemli bir fuar"

Yurthaber 20-10-22 15:25

Sivasspor'un eski kaptanı Hayrettin, yeni yetenekleri futbola kazandırıyor

Kırmızı-beyazlı ekipte uzun yıllar takım kaptanlı yapan Hayrettin Yerlikaya, kurduğu futbol kulübünde yeni yetenekleri keşfediyor - Hayrettin Yerlikaya: - "Yaklaşık 4 ay oldu ve ciddi yol aldığımızı düşünüyoruz. İnanılmaz keyifli gidiyor ve inanılmaz mutluyum. Çocuklarla çalışmak ve onlara bir şey öğretiyor olmak keyif veriyor"

Yurthaber 20-10-22 11:13

Aile Diş Hekimliği uygulaması pilot illerden Kırşehir'de yaygınlaşıyor

Uygulama kapsamında 518 çocuğun diş muayenesi yapıldı, koruyucu tedavi süreci ve takipleri başlatıldı - Kırşehir Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Müge Şebnem Şahin: - "Bize başvuran velilerimiz uygulamayı çok beğendi. Sağ olsun hekimlerimiz de büyük özveriyle çalışıyor, geri dönüşler çok güzel"

Yurthaber 19-10-22 12:39

Yozgat'ta köy çocukları bilim merkeziyle uzayı keşfediyor

Çekerek Kaymakamı Hayrettin Buğra Güzel: - "Bilim merkezimiz, 1,5 ayda yaklaşık 6 bin vatandaşımıza hizmet verdi" - Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır: - "Yozgat'ta ilk defa hayata geçen bilim merkeziyle en ücra köylerimizdeki öğrencilerimiz dahi bilimsel çalışmalar yaparak, tecrübeler kazanabilecek"

Yurthaber 03-10-22 11:10

Emekli muhasebeci bilardo tutkusundan 46 yıldır vazgeçmiyor

Düzce'de yaşayan 63 yaşındaki Hayrettin Doğusoy, birçok ilde katıldığı turnuvalarda 20 birincilik ve çeşitli dereceler elde etti - Kalp rahatsızlığı nedeniyle 3 kez anjiyo olan, damarlarına da 4 stent takılan Doğusoy: "Kahvehanede boş boş oturmaktansa bu masanın etrafında spor yapmak, yürüyüş yapmak çok iyidir. Hareket oluyor, insanı zinde tutuyor"

Yurthaber 28-09-22 11:07

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Güler'den Barbaros Hayrettin Paşa gemisine ilişkin açıklama:

"Ordu'muz birçok alanda olduğu gibi enerji alanında da adını sıkça duyuran bir il olmaya hazırlanıyor"

Yurthaber 03-09-22 18:40

Barbaros Hayrettin Paşa sismik araştırma gemisi, Ünye Limanı'na geldi

"Barbaros Hayrettin Paşa" sismik araştırma gemisi, Ünye Limanı'na geldi

Yurthaber 02-09-22 23:58

Kahramanmaraş'ın gizemli gölü turizme katkı sağlıyor

Kaynağı belli olmadığı için "Gizemli göl" olarak anılan Yeşilgöz Gölü, yaz aylarında Kahramanmaraşlıların uğrak noktası oluyor - Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör: - "Geçtiğimiz yıl 100 binin üzerinde ziyaretçi gelmiş ama bu sene 200 bin üzerine çıkmışız. Bu yatırımlarımız tamamlandığında Yeşilgöz Gölü'nde yıllık en az 500 yüz bin turisti ağırlayabiliriz"

Yurthaber 30-08-22 11:06

Karakoçan'ın nüfusu yazın gurbetçilerle 3 katı aşıyor

Almanya, Hollanda ve Belçika gibi Avrupa ülkelerinde yaşayan Karakoçanlılar, yaz tatilini memleketlerinde geçiriyor - Karakoçan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayrettin Bal: - "Normalde 14 bin olan nüfusumuz 45 bin civarında oluyor. Yaz aylarında düğün, inşaat, hayvancılık sektöründe canlanma oluyor"

Yurthaber 10-08-22 11:07

Güngören failinin etkisiz hale getirilmesi mağdurları sevindirdi

Patlamada oğlunu kaybeden Sadiye Şentürk: - "Çok mutlu olduk. O askerimizden, polisimizden Allah razı olsun. Ayaklarına taş, gözlerine yaş değdirmesin" - Saldırıda hayatını kaybeden Hayrettin Güler'in eşi Bengü Güler: - "Bizim askerimiz bugün yüzümüzü güldürdü, Rabbim bütün askerlerimizin yüzünü güldürsün. 4 yaşındaydı benim çocuğum, 4 yaşındaki Çağla'dan onlara selam olsun"

Yurthaber 30-07-22 17:06

GÜNCELLEME 2 - Kahramanmaraş'ta 4,4 büyüklüğünde deprem

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör: - "Hamdolsun olumsuz bir haber almadık" DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 26-07-22 10:23

GÜNCELLEME - Kahramanmaraş'ta 4,4 büyüklüğünde deprem

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör: - "Hamdolsun olumsuz bir haber almadık" DETAYLAR VE BELEDİYE BAŞKANI GÜNGÖR'ÜN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 26-07-22 10:02

Yılın ilk yarısında 129 milyon dolarlık kiraz ihracatı yapıldı

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Hayrettin Uçak: - "Bu sene ciddi anlamda havaların soğuk gitmesi, rekoltede düşüşe neden oldu. Maalesef yüzde 22'lik düşüşle sezonu kapatıyoruz"

Yurthaber 25-07-22 11:10

Edirne'de çayır tırtılına karşı ayçiçek tarlaları sürekli kontrol ediliyor

Çiftçi Hayrettin Fiziz: - "Şu anda bizde çayır tırtılı yok. Bütün ne ilaç gerekiyorsa hepsini attık. Sık sık da kontrol edeceğiz, tarlamızı mahsul biçilinceye kadar"

Yurthaber 24-07-22 11:04

Rusya, Türkiye'nin yaş meyve sebze ihracatındaki liderliğini korudu

Türkiye'nin yaş meyve sebzede birinci sıradaki pazarı Rusya, yılın ilk yarısında yüzde 3 azalışa rağmen bu konumunu korudu, aynı dönemde Ukrayna'ya ihracat ise yüzde 20 arttı - Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Hayrettin Uçak: - "Türkiye'nin savaş esnasında aldığı rol, iki tarafla da barışçı olması ihracatımıza çok değer kazandırdı"

Yurthaber 07-07-22 11:39