Sertifika Toreni Haberleri

İnsan kaynakları nedir, ne iş yapar? İnsan kaynakları uzmanı nasıl olunur? İnsan kaynakları maaşı

İnsan kaynakları departmanında asistan, uzman veya direktör gibi unvanlarla çalışmak mümkündür. Bu çalışma alanına dahil olmak isteyenler lisans eğitimlerini uygun bölümlerde ilerletmeli veya bir sertifika programını başarıyla tamamlamalıdır. İnsan kaynakları departmanında çalışmaya başlayan bireyler hem kurumun hem de personelin çıkarlarını gözetecek şekilde hareket etmelidir. Dolayısıyla bu alanda çalışmayı planlayanlara insan kaynakları departmanının tanımı, önemi, getirisi açıklanmalıdır.

Finans 2024-03-22 18:47:23

Film değil gerçek! Şeytan çıkarma kursunu tamamlayıp sertifika alıyorlar... İşte karşınızda şeytan kovucular

17. Yüzyıl'da Avrupa'da oldukça popüler olan şeytan çıkarma uygulaması için Vatikan Katolik Kilisesi 2005 yılında "şeytan çıkarma kursu" başlatmıştı. 2018 yılında 50 ülkeden 200 rahibin şeytan çıkarma sertifikası aldığı biliniyor. Günümüzde Belçika'da bu ayinlere ilgi giderek artmaya başladı. Averbode Manastırı'nda atanarak çalışan sertifikalı "şeytan kovucu"lar haftada 3 şeytan çıkarma ayini yapıyor. Film sahnelerini aratmayan ayinin detayları haberimizde!

Trend 2024-03-18 14:49:01

Sivil havacılıkta değişimin sinyalleri! Türkiye için dikkat çeken açıklama: Global sertifika sistemi hayata geçirildi

Sivil Havacılık Genel Müdürü Kemal Yüksek, global bir sertifika sistemini hayata geçirdiklerini belirterek, "Bu sistem bir süre sonra Türkiye'mizi, 'Büyük Türkiye Modeli' adı altında bölgenin, daha sonra uluslararası anlamda büyük bir coğrafyanın merkezi haline getirecek." dedi.

Finans 2024-02-13 14:19:43

Taner Savut’un adı TFF eğitim programlarında yaşayacak

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut’un ismi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Yöneticiliği Sertifika Programı’na verildi.

Spor 2024-02-06 19:30:17

Batman'da İcathane Atölyesinde öğrenciler sertifika aldı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından Batman'da kurulan "İcathane Atölyesi"nde 1. dönem eğitimlerini tamamlayan 122 öğrenciye sertifika verildi.

Yurthaber 22-01-24 12:11

Bahçeli'nin 'ceviz' alıntısı sosyal medyada gündem oldu: Her ceviz yuvarlaktır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni'nde konuştu. Bahçeli'nin törende Samiha Ayverdi'den yaptığı 'ceviz' alıntısı sosyal medyada çok konuşulan konular arasında kendine yer buldu.

Haber 06-01-24 16:30

Gram altında etiket ve kod dönemi! Artık sertifika ve ambalajıyla satılacak... Farklı kıymetli madenler için de geçerli

Altında yeni dönem başlıyor. Bundan böyle gram altın ambalajıyla, etiketiyle satılacak, darphane tarafından da kayıt altına alınıp izlenebilecek. Yeni sistemle birlikte, sahte altın satışının önüne geçilmesi planlanırken, düzenlemeyle birlikte bütün gram altınlar ambalaj içinde ve sertifikalı olacak. Her gram altında üreticisi, üretim tarihi, üretim yeri, saflık ayarı, ağırlığı ve seri numarası gibi bilgilerin olduğu bir kod olacak.

Finans 20-10-23 07:46

Resmi Gazete’de yayımlandı: EPDK’dan ‘mücbir sebep’ kararı

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin, elektrik piyasasındaki önlisans veya üretim lisansı sahibi tüzel kişiler ile doğal gaz piyasasındaki lisans ve sertifika sahibi gerçek ve tüzel kişilerin bazı süreli yükümlülükleri açısından "mücbir sebep" olarak kabul edilmesine karar verildi.

Finans 18-02-23 10:03

Erozyona karşı oluşturulan badem arazileri vatandaşlara emanet

Tarım ve Orman Bakanlığının çölleşme ve erozyona karşı yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde Manisa’nın Selendi ilçesinde, Demirci Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı Selendi Orman İşletme Şefliği tarafından ağaçlandırma ve erozyon kontrolü için oluşturulan badem arazileri vatandaşlara kullanım amaçlı sertifika ile teslim edildi.

Yurthaber 22-12-22 12:31

Sukuk nedir, getirisi ne kadar? Sukuk getirisi hesaplama nasıl yapılır?

Para piyasalarında ve ekonomi dilinde kullanılan ifadelerden biri de sukuk terimidir. Sukuk, en kısa tanımıyla bir şeye sahip olmayı ve ondan yararlanabilme hakkını ifade eder. Devlete ya da bazı şirketlere finans geliri sağlama aracı olarak ihraç yapılan bir sertifika türüdür. Yatırımcılar için faizi olmayan sabit bir getiri imkânı sağlar. Her türlü varlık, ürün, değer ve hak için geçerli olan sukuk getiri ne kadardır ve nasıl hesaplanır?

Finans 02-12-22 18:11

Hijyen belgesi online başvurusu nasıl yapılır? E-devletten hijyen belgesi nasıl çıkarılır?

Bazı sektörlerde çalışanlardan talep edilen birtakım belgeler vardır. Bunlardan bir tanesi de hijyen belgesidir. İnsan sağlığı açısından oldukça önemli olan hijyen belgesi için online olarak da başvuru yapılabilir. Sertifika talep formu doldurularak yapılan başvurular sayesinde online olarak hijyen sertifikası başvurusu adımları tamamlanır. Hijyen belgesi online başvuru nasıl yapılır?

Haber 14-10-22 10:15

Bolu'da sigarayı bırakanlara sertifikaları verildi

Sigarayı bırakanlar arasında yer alan il emniyet müdürü ile il jandarma komutanı, sertifika töreninde duygu ve düşüncelerini paylaştı

Yurthaber 08-10-22 13:06

Batman'da drama yöntemi ile İngilizce eğitimi alan 19 çocuk sertifika aldı

Batman'da drama yöntemi ile İngilizce eğitimi alan 19 çocuk sertifika aldı

Yurthaber 28-09-22 20:03

Telefonda SSL hatası nasıl düzeltilir? Android ve iOS telefonlarda SSL bağlantı hatası nedeni ve çözüm yöntemi nedir?

SSL sertifikası, web sitelerin kimliğini doğrulayan, şifreli bir bağlantı sağlayan dijital bir sertifika türüdür. Bu sertifika her yıl düzenli olarak güncellenir. Sertifikası olmayan internet siteleri kullanıcıların gözünde güvenliği olmayan siteler anlamına gelmektedir. SSL sertifikasına sahip bir web sitesini ziyaret ederken internet tarayıcı bağlantısı https:// şeklinde görünmektedir. Ancak sertifika yenilenmemişse veya hiç alınmamışsa internet tarayıcı bağlantısı http:// şeklinde olmaktadır.

Haber 25-09-22 22:29

Turizm sektörü helal turizm belgelendirmesine hazırlanıyor

Helal Akreditasyon Kurumu tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında "Müslüman dostu turizm" konseptinde faaliyette bulunan işletmeler helal belgelerini alacak - Uluslararası Helal Turizm Derneği Başkanı Yusuf Gerçeker: - "Helal turizm belgesi alan oteller oldu ama bunların güvenilirliği hep tartışılıyor, bunlar akredite kuruluş değildi" - "HAK sayesinde bu standartları yakalayabilenler sertifika alacak. Biz, belgelendirmeye hazırız ve bir an önce belgelendirmeyi talep ediyoruz"

Yurthaber 23-09-22 11:07

Türkiye'de 45 bini aşkın bina dijital kimliğe kavuştu

Bina Kimlik Sistemi kapsamında, yapı denetimi tamamlanan binalara, QR kodlu ve RFID çipli sertifika levhası takılmaya başlandı - Sistemle binalar takılan sertifikalardaki, "bina kat planları", "yapının genel verileri", "yapıda ikamet eden vatandaşlar" gibi hayati bilgilere afet anında uzaktan erişilebilecek

Yurthaber 15-09-22 11:01

AA'nın gençlere yönelik Haber Fotoğrafçılığı Eğitimi'nin sertifika töreni yapıldı

AA'nın gençlere yönelik Haber Fotoğrafçılığı Eğitimi'nin sertifika töreni yapıldı

Yurthaber 06-09-22 16:05

Sülük tedavisindeki hayati risk! Türkiye’deki en büyük problemlerden biri

Ülkemizde tedavi amaçlı tercih edilen sülük tedavisi uzman olmayan ellerde büyük riskler barındırıyor. Uzmanlar, bilinçsizce yaptırılan sülük tedavisinin hayati riskler taşıdığının altını çizdi. Sülük tedavisi için hekim bile olsa mutlaka sertifika şartı aranması gerektiği, uzman olmayan kişilerce yapılan yanlış uygulamaların hayati tehlikeye yol açabileceği belirtildi.

Haber 01-09-22 08:17

İBB İSMEK kayıtları nasıl yapılır, nereden yapılır? İSMEK'te hangi kurslar var?

İSMEK kayıtları başladı. Mesleki becerilerini geliştirmek isteyen vatandaşlar ile ilgi duydukları alanda sertifika almak isteyen kişiler için beklenen açıklama İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapıldı. Peki İBB İSMEK kayıtları nasıl yapılır, nereden yapılır? İSMEK'te hangi kurslar var? İşte detaylar...

Haber 31-08-22 12:35

Sülük tedavisi uzman olmayan ellerde büyük riskler barındırıyor

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp İleri Araştırmalar ve Uygulama Merkezi Koordinatörü Prof. Dr. Abdurrahim Koçyiğit: - "Sertifika almayanın hekim de olsa bu tedaviyi yapma yetkisi yok" - Hirudoterapi Uzmanı​ Dr. Harika Tercan: - "Hastanın hayati tehlikesi bile olabilir. Kanama kontrolü sağlanamayabilir veya enfeksiyon olabilir"

Yurthaber 31-08-22 11:05

Milli Eğitim Bakanı Özer, Aydıncık Köy Yaşam Merkezi kursiyerlerinin sertifika törenine katıldı

"Bugün itibarıyla 520 Köy Yaşam Merkezini hayata geçirdik, bu sayıyı, 2022-2023 eğitim-öğretim döneminin başlangıcı itibarıyla 1500'e çıkartacağız. Bu, tekrar kalkınma hamlesinin köylerden başladığı çok önemli bir atılım" - "10 ay gibi kısa sürede 1200 bağımsız anaokulunu hizmete almanın mutluluğunu yaşıyoruz, yıl sonuna kadar 3 bin anaokulunu da hızlı bir şekilde hizmete alacağız"

Yurthaber 23-08-22 13:51

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi'nden Marka İletişimi online tezsiz yüksek lisans programı

Programa mülakatla kabul edilen adaylar PİO tarafından sunulan sertifika programlarından da faydalanabiliyor

Yurthaber 19-08-22 09:52

Bakan Soylu Akreditasyon ve Destek AFAD Gönüllüleri Sertifika Teslim Töreni'nde konuştu:

"Türkiye bugün afetlerle mücadelede ve diğer konularda 23 yıl önceki Türkiye değildir. Afet konusunda yerimizde saymadık, bambaşka boyuta geldik" - "23 yıl önce karşı karşıya kaldığımız hadise, hakikaten acı ama öğretici oldu"

Yurthaber 16-08-22 16:01

İçişleri Bakanı Soylu, AFAD Gönüllüleri Sertifika Teslim Töreni'nde konuştu:

"Tendürek Dağı çok uzun yıllar sonra ilk kez terörden arındırıldı" - "Yakın zamanda Türkiye'mizin önemli bir bölgesini daha temizlenme haberini inşallah milletimize vermek nasip olur. İnşallah Cumhuriyetin 100. yılında içeride tek bir terörist kalmadığı haberini milletimize vereceğiz"

Yurthaber 16-08-22 15:14

Cargill’e Güvenilir Tedarikçi sertifikası

Cargill Gıda Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Satış Direktörü ve Satıştan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Tolga Demirel: -"Bu sertifika, müşterilerimize, tüketicilere verdiğimiz değerin de bir göstergesi"

Yurthaber 29-07-22 15:49

Kaspersky Safe Kids, AV-Comparatives tarafından onaylandı

Kaspersky Tüketici Ürünleri Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Marina Titova: - "Kaspersky Safe Kids, 2 yıl üst üste, yetişkinlere uygun içeriği engelleme konusunda tüm sertifika gereksinimlerini karşılayabilen tek çözüm"

Yurthaber 21-07-22 10:33

Bankacılık ve Sigortacılık mezunları ne iş yapar? Bankacılık ve Sigortacılık bölümü mezunları iş imkanları nelerdir, nerelerde çalışır?

Ekonominin bünyesinde birçok ana damar mevcuttur. Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü, genelde bankacılık sektörüne ilgili olan, sayısal zekasına güvenen ve hesaplama yapmaktan keyif alan insanların tercih ettiği bir bölüm olarak karşımıza çıkar. Kurslarla sertifika verilerek bu alanda ilerlemeye çalışılır. Bankacılık ve Sigortacılık mezunları ne iş yapar?

Egitim 19-07-22 13:20

Poliport'a DOW 4STAR’dan bronz sertifika

Poliport Genel Müdürü Efe Hatay: - "Çalışmalarımızın ulusal ve global düzeyde ödüllendirilmesi bizim için çok kıymetli"

Yurthaber 19-07-22 09:54

Uluslararası Öğrenciler Türkçe Sertifika Şenliği yapıldı

"Uluslararası Öğrenciler Türkçe Sertifika Şenliği" yapıldı

Yurthaber 28-06-22 22:33

Asker ocağında meslek de öğreniyorlar

Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığında, sözleşmeli askerler 450 saatlik aşçılık ve 76 saatlik kalorifer ateşçiliği kursuna katılarak sertifika sahibi oluyor - Eğitim Merkezi Komutanı Yarbay: - "Askerlerimizin aldıkları belgeler, askeri hayatları bittikten sonra sivil hayatlarında da kullanılabilmekte, iş başvurularında onlara kolaylık sağlamaktadır"

Yurthaber 24-06-22 11:03

İtalyanların dünyaca ünlü mozzarella peynirini üretecek Diyarbakırlı kadınlara sertifika

Vali Ali İhsan Su: - "İlimiz 17 bin 600 manda sayısıyla Türkiye'de ikinci büyük manda varlığına sahip il. Mandadan elde ettiğimiz sütle mutlaka ekonomik bir değer oluşturmamız, bir katma değer meydana getirmemiz lazım"

Yurthaber 21-06-22 14:00

YÖKAK Başkanı Kar, ÇOMÜ'nün Kurumsal Akreditasyon Sertifika törenine katıldı:

"2020 yılında 11 üniversitemiz kurumsal akreditasyona alındı ve tamamlandı süreçleri. 2021 yılında ise 12 üniversitemiz kurumsal akreditasyon kapsamına alındı. Bunlardan 8'inin kararı verildi. 4'ü bu ay gerçekleştireceğimiz kurulda görüşülecek"

Yurthaber 17-06-22 18:50

Sertifika ne demek? Sertifika kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Kelimelerin anlamları araştırılırken ilk bakılan Türk Dil Kurumu (TDK)'nun açıklamaları olur. Türkçeyi zenginleştirmek için yapılan çalışmalar, sözcüklerin kökenlerine kadar tüm detaylarını ortaya çıkarılmasını sağlar. Konuya ilgi duyan ya da kelimelerin anlamlarını merak edenler de TDK'nın perspektifiyle araştırmalarını sürdürür. İrdelenen sözcükler arasında bulunan Sertifika kelimesi de birçok kişi tarafından mercek altına alınır. Ara sıra dikkat çekerek araştırılan Sertifika kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 23:58

Golda Gıda AŞ, Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası almaya hak kazandı

Golda Gıda AŞ Genel Müdürü Fatih Doğan: - "Bu sertifika, ithalat ve ihracat işlemlerimizde bize hız kazandıracak"

Yurthaber 10-05-22 10:58

Üniversiteli gençler geleneksel çini sanatını merkezinde öğreniyor

Kütahya'da, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Zafertepe Kız Öğrenci Yurdunda kalan üniversite öğrencileri için çini kursu düzenlendi - Gençlik ve Spor İl Müdürü Tahir Emre Can: - "İl dışından kente gelen öğrencilerimiz burada eğitim alıyor ve çininin tanıtımına da katkı sunuyorlar. Kurslara katılan öğrencilerimiz belge ve sertifika sahibi de olabiliyor"

Yurthaber 01-05-22 11:28

MEB duyurdu! Ehliyet alacak herkesi ilgilendiriyor! Artık e-Devlet’te…

Millî Eğitim Bakanlığı'ndan ehliyet alacakları ilgilendiren son dakika haberi geldi. Millî Eğitim Bakanlığı motorlu taşıt sürücü kurslarından sertifika alanların ehliyet alım işlemlerinde zaman tasarrufu sağlayacak yeni bir uygulama başlattı.

Finans 28-04-22 13:00

Katılım Genç Gelişim Programının ikincisi başlıyor

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi'nin İFCap Building iş birliğinde 2021 yılında birincisini düzenlediği "Katılım Genç Gelişim" (KGG)" programının ikincisine başvurular 21 Nisan 2022 tarihinde başlayarak 10 Mayıs 2022’ye kadar devam edecek. Programı başarıyla tamamlayanlar sertifika almaya hak kazanacak olup, eğitimler sonunda yapılacak proje yarışmasında dereceye girenler de toplamda 43.000 TL’ye varan ödüllerin sahibi olacak.

Finans 25-04-22 13:08

Diyarbakır'da eğitimlerini tamamlayan yunus polislere sertifika verildi

Diyarbakır'da eğitimlerini tamamlayan yunus polislere sertifika verildi

Yurthaber 23-04-22 12:58

65 bin TL'ye kadar geri ödemesiz iş desteği! Performansa göre 5-10-20 bin TL hesaba yatıyor!

İş kurmak isteyenler 65 bin TL'ye kadar geri ödemesiz kredi desteği! Tüm şartlar açıklandı! KOSGEB tarafından yeni iş kurmak isteyen kişilere yönelik olarak verilen kredi desteğinden faydalanmak isteyenler başvuru şartlarını ve detayları merak ediyor. Kuruluş desteği, performans desteği, sertifika desteği olmak üzere 3 ayrı alanda parasal destek veriliyor.

Finans 17-04-22 10:29

Katılım Genç Gelişim programının sertifika ve proje ödül töreni Gaziantep'te gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan: - "Sistemin dışındaki kaynağı katılım finans ile içeri kattığınızda kaçınılmaz sonucu zaten onun üretime gitmesi oluyor. Şimdi klasik bankacılık sistemiyle kaynakları içeri aldığınızda, o klasik bankacılık sistemi kaynakları kendi finansman sistemi içerisinde öğütüyor"

Yurthaber 25-03-22 17:58

Çiftçilerin eğitileceği Tarım Kampüsü ile tarım ve hayvancılık verimli yapılacak

Erzurum'un Pasinler Ovası'nda kurulan, çiftçiler ve üniversite öğrencilerine hizmet verecek kampüsle, yerinde öğrenme metodu sayesinde hem istihdama hem de doğru tarım ve hayvancılık uygulamalarına katkı sağlanacak - Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kılıç: - "Her eğitim döneminde kampüsteki misafirhanemizde 100 çiftçimizi ağırlayacağız. Bizden eğitim alan çiftçilerimize burada sertifika verdikten sonra da ürettiğimiz ham maddelerden de onlara destek sağlamış olacağız"

Yurthaber 25-03-22 13:24

YTB-UMED'in ortaklığında, Medya Akademisi Programının sertifika töreni yapıldı

YTB-UMED'in ortaklığında, "Medya Akademisi Programı"nın sertifika töreni yapıldı

Yurthaber 18-03-22 21:10

Son Dakika: Resmî Gazete'de yayımlandı! Ukrayna'dan ithal edilen ürünler...

Son dakika haberine göre, Ukrayna'dan ithal edilen ürünlerle ilgili Resmî Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bir karar yayımlandı. Buna göre Ukrayna'dan yapılacak tarım ürünleri ithalatında resmî sertifika ve belgeler kontrollerde istenmeyecek. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Haber 03-03-22 01:18

Nişantaşı Üniversitesi ve Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nden iş birliği

Öğretmenler, eğitimler için gerekli olan her türlü kaynak, bilişim ve alt yapı hazırlıklarından sorumlu olan Nişantaşı Üniversitesi’nin düzenlediği toplantılara, hizmet içi eğitimlere ve sertifika programlarına katılarak kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayabilecek

Yurthaber 15-02-22 13:25

Bakan Ersoy, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın açılışında konuştu:

"​​​​Hem önceki yıl hayata geçen 'Güvenli Turizm Sertifika Programı'nı başarılı bir şekilde uygulayarak hem de Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'nın (TGA) koordinasyonunda yurt dışında doğru tanıtım adımlarını atarak, turizmde 2021 yılı hedeflerinin üstüne çıktık" - "Bu yıl 21 ülkede televizyon, 86 ülkede dijital, 15 ülkede 200'ün üzerinde basılı yayında reklam kampanyalarımız devam edecek. En az 60 ülkeden basın mensubu, kanaat önderi ve tur operatörünü ülkemizde ağırlayarak PR faaliyetlerimize de hız vereceğiz" - "Eşsiz bir turizm merkezi olan İstanbul'un dünyaya sadece doğası ve coğrafyasıyla değil sahip olduğu tarihi değerler, arkeolojik eserler, tescilli yapılar ve kültür varlıklarıyla tanıtılması bizim için büyük önem arz etmektedir"

Yurthaber 09-02-22 14:15

Tanıtılmasına günler kaldı! Samsung Galaxy S22 için şarj hızı detayı

Merakla beklenen Samsung Galaxy S22 serisinin şarj hızı için yeni bir sertifika ortaya çıktı. Bu sertifika, Galaxy S22+ ve Galaxy S22 Ultra'nın farklı bölgelerde farklı şarj hızlarına sahip olacağını gösteriyor.

Haber 31-01-22 18:07

Bahçeli, MHP Siyaset ve Liderlik Okulu 16. Dönem Sertifika Töreni'nde konuştu: (2)

"Sokakta gelecek planlayanlar buna pişman olacaklardır. Demokrasiye deli gömleği giydirmeyi aklından geçiren, siyaset kültürümüzü terörize etmeyi düşünen karanlık çehreli köksüzlere teslim edilecek bir ülkemizin, feda edilecek bir vatanımızın, israfına göz yumacağımız tek bir insanımızın olmadığını herkes kafasına sokmalıdır" - "CHP Genel Başkanı, sanki bağ bağışlar gibi 'sokağa çıkmayacağız' diyor. Sayın Kılıçdaroğlu, geçiniz bu beylik lafları, bırakınız bu tantanaları, sokağa dökülseniz ne yazar, dökülmeseniz ne çıkar. Sandık diyorsanız 2023 yılının haziran ayını bekleyeceksiniz" - "Kazakistan ile dayanışma içinde olduğumuzu, siyasi istikrar ve iç huzurunun bir an evvel tesis edilmesini temenni ediyoruz. Türkiye olarak Kazakistan'ın her zaman yanındayız"

Yurthaber 08-01-22 16:26

Son dakika... Bahçeli’den çok sert sözler: Kılıçdaroğlu safi rüzgarsın!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Siyaset Okulu Sertifika töreninde açıklamalarda bulundu. Bahçeli açıklamasında Kılıçdaroğlu’da çok sert sözlerle yüklenerek ‘Sayın Kılıçdaroğlu safi rüzgarsın! Uyarmadı deme bilmediğin tanımadığın tecrübe etmediğin sularda yüzersen dibi boylarsın’ ifadelerini kullandı. İşte Bahçeli’nin Kılıçdaroğlu’nun milliyetçilik eleştirisine verdiği o sert yanıt…

Haber 08-01-22 13:51

Kişisel verilerin korunmasında eğitim ve sertifika süreci başladı

Kişisel Verileri Koruma Kurumu Başkanı Faruk Bilir: - "Yetkili ve akademik kaynaklardan eğitim alınması ve güvenilir sertifikaların verilmesi amacıyla Personel Sertifikasyon Mekanizması oluşturuldu. Bu mekanizma, 'temel eğitim' ve 'sertifikasyon' olmak üzere iki basamaklı planlandı" - "Veri Koruma Görevlisi Sertifikasına sahip kişilerin, kişisel verilerin korunmasına ilişkin gelişmeleri sürekli takip ederek bilgilerini güncel tutmaları amacıyla sertifikaların geçerlilik sürelerini sınav sonuçlarının ilanından itibaren 4 yıl olarak belirledik. Veri Koruma Görevlisi Sertifikası sahipleri 4 yılda bir sınava girip sınavda başarılı olmaları halinde sertifikalarını yenileyebilecek"

Yurthaber 18-12-21 11:03