HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çukur 1. bölümü izle: İlk bölümü hayran bırakan Çukur 2. bölümden ilk sahne yayınlandı!

Çukur ilk bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Show TV'de başlayan ve Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihaan Savaş'ın başrolünde oynadığı dizi Çukur 1. bölümü ile kendine hayran bıraktırdı. Çukur ilk bölümde Yamaç, abisi Kahraman'ın ölmesi sonrasında evine dönüyor. Bülent Ersoy'un Ercan Kesal ile düeti bölüme damgasını vururken 2. bölümden ilk sahne yayınlandı. İşte Çukur ilk bölümün tamamı ve 2. bölümden ilk sahne...

Çukur 1. bölümü izle: İlk bölümü hayran bırakan Çukur 2. bölümden ilk sahne yayınlandı!

Çukur, Show TV'nin yeni dizisi adında çok söz ettireceğe benziyor. Koçovalı ailesinin başından geçenleri anlatan Çukur'un kadrosu da birçok ünlü ve deneyimli oyuncuyu barındırıyor. Geçen yıl "İçerde" dizisinde Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşan Aras Bulut İynemli, Çukur dizisinin merkezinde yer alıyor. Genç oyuncu, Yamaç karakterini canlandırırken Dilan Çiçek Deniz'in canlandırdığı Sena ile büyük bir aşkın içine düşecek. Yamaç, abisi Kahraman'ın Vartolu tarafından öldürülmesi sonrasında yıllar sonra Çukur'a ailesinin yanına dönüyor. Dizinin ilk bölümünde Bülent Ersoy ile İdris Koçovalı (Ercan Kesal'ın canlandırdığı)'nın düeti çok konuşuldu. Çukur ilk bölümünden ardından 2. bölüm ilk sahnesi yayınlandı. Çukur birinci bölümü aşağıdaki linkten tamamını izleyebilirsiniz. İşte Çukur 2. bölüm ilk sahnesi...

Çukur 1. bölüm tamamını izlemek için tıklayınız (sansürsüz)

ÇUKUR İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur'un 1. Bölümünde; İdris Koçovalı’nın kendi elleriyle kurduğu Çukur, İstanbul’un kalbi, hatta ta kendisidir! Bu mahallede, yaşayanları tehdit edecek tehlikelere yer yoktur. Gündüzleri kimyager olarak çalışan, geceleri ise müzisyen kimliğiyle sahnenin tozunu attıran Yamaç, yıllar önce bir sebepten ötürü bu mahalleden kaçmıştır. Genç adamın hayatı, tıpkı kendisi gibi deli dolu bir karaktere sahip olan Sena ile yollarının kesişmesiyle tamamen değişir. İkili tutkulu bir aşkın içine sürüklenirken, Çukur ise Vartolu’nun gelişiyle yakında patlayacak bir fırtınanın eşiğine gelir. Bu fırtına, Yamaç’ı da Çukur’a ve uzun zaman önce terk ettiği geçmişine sürükleyecektir. Zaten eninde sonunda herkes bir gün Çukur’a geri dönecektir.

Vartolu'nun adamları tarafından pusuya düşürülen Kahraman ölür. Kahraman'ın ölümüne şahit olan Aliço olanları İdris'e anlatır. Oğlunun ölümünün nasıl gerçekleştiğini öğrenen İdris fenalaşır. Kahraman'ın ölümü Koçovalı ailesini derinden üzmüştür. Ancak İdris ve Sultan acılarını içinde yaşarlar. Ailesinin başına gelenleri öğrenen Yamaç, annesiyle Çukur'a gitmek üzere yola çıkar.

Kahraman'ın ölümünü, İdris'in rahatsızlığını fırsat bilen Vartolu kahvehaneyi tarar, halı sahayı ateşe verir. Vartolu, İdris'e iş teklifinde bulunmak için Çukur'a geliyor. Ancak İdris teklifini reddediyor. İdris Koçovalı'nın Vortolu ile savaşı başladı ancak Vartolu yüzünden İdris Koçovalı oğlu Kahraman'ı kaybetti!

Kendisini rahatsız eden adamın kafasında şişe kıran Sena, Yamaç'la birlikte adamlardan kaçarlar. Tesadüf üzeri karşılaşan Yamaç ve Sena birbirlerine aşık olurlar. İkisi de aşkın büyüsüne kapılırlar.

BÜLENT ERSOY İLK KEZ BİR DİZİ SAHNESİNDE!

Show TV’de ekrana gelecek Ay Yapım imzalı Çukur, ilk bölümünde uzun yıllar konuşulacak büyük bir ilke imza atacak. Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, Çukur ile ilk defa bir diziye konuk olacak. Dizinin ilk bölümünde kendisini canlandıracak ünlü Diva, İdris Koçovalı’yı (Ercan Kesal) kırmayarak onunla dertleşip, ona özel şarkı söyleyecek. Çukur’un ilk bölümünde Ercan Kesal’ın hayat verdiği İdris Koçovalı’yı kırmayarak onunla meyhanede bir araya gelen Ersoy, Koçovalı’ya özel şarkı söyleyecek. Ercan Kesal ile Bülent Ersoy’un sahnesi, bölüme damgasını vururken yıllarca hafızalardan çıkmayacak.

ÇUKUR DİZİSİ OYUNCULARI

Aras Bulut İynemli - Yamaç Koçovalı
Dilan Çiçek Deniz - Sena Koçovalı
Ercan Kesal - İdris Koçovalı
Perihan Savaş - Sultan Koçovalu
Mustafa Üstündağ - Kahraman Koçovalı
Öner Erkan - Selim Koçovalı
Erkan Kolçak Köstendil - Vartolu
Rıza Kocaoğlu - Aliço
Nebil Sayın - Muhittin
Kubilay Aka - Celasun

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler