HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'20 imza bulursam Köşk için adayım'

Cumhurbaşkanlığına aday olma niyetini açıklayan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, sosyal medya platformu Twitter üzerinden bir açıklama yaptı.

'20 imza bulursam Köşk için adayım'

Hafta sonu yapılan CHP’nin kapalı grup toplantısında cumhurbaşkanlığına aday olma niyetini açıklayan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Ben de 20 milletvekilinin imzasını bulursam adayım. Aday olursam AKP’den aday olacakların yolsuzluk ve bu ülkeye yaptıkları ihanetleri ayrıntılı anlatacağım. Seçilirsem Recep’i aklanmak üzere Başbakanlık’tan atarım” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan kapalı grup toplantısında, cumhurbaşkanı adayı olma niyetini açıkça duyuran Genç, sosyal medya platformu Twitterüzerinden yaptığı açıklamada, özetle şunları kaydetti:

“Recep, kendisi ve ailesinin yaptığı yolsuzlukları dile getirenlerin tweetlerinin kapatılması ve uğradığı zarar için devletten 50 bin TL manevi tazminat istemiyle AnayasaMahkemesi’ne dava açmış. Daha önce Anayasa Mahkemesi’ne dava açan kişileri ve mahkemeyi şiddetle kınayarak, tüm hak arama yollarına başvurulmadan Anayasa Mahkemesi’ne başvurulmayacağını ciyak ciyak bağıran Recep, aynı yola kendisi başvuruyor.

‘Başbakanlık’tan atarım’
Arkasında bu kadar yolsuzluk iddiası olan bu kişinin bu halk tarafında seçileceğine inanmıyorum. Öncelikle yargıda aklanması gerekir. Ben de 20 milletvekilinin imzasını bulursam adayım. Aday olursam AKP’den aday olacakların yolsuzluk ve bu ülkeye yaptıkları ihanetleri ayrıntılı anlatacağım. Seçilirsem Recep’i aklanmak üzere Başbakanlık’tan atarım.”

En Çok Aranan Haberler