HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başbakan Davutoğlu, HDP’ye yapılan saldırıyı kınadı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP'ye yapılan saldırıyı kınayarak, , "Sorumluların yakalanması için gereken her şey yapılıyor" dedi.

Başbakan Davutoğlu, HDP’ye yapılan saldırıyı kınadı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter adresinden yaptığı açıklamada, HDP'ye yapılan saldırıyı kınadığını belirterek, "HDP'ye yapılan saldırıyı kınıyorum. Sorumluların yakalanması için gereken her şey yapılıyor. Bu saldırının daha önce gerçekleştirilen diğer saldırılar gibi demokrasimizi ve istikrarımızı hedef aldığı açıktır. Tüm partileri Türkiye'nin neresinde olursa olsun şiddete karşı ortak tavır almaya çağırıyorum" dedi.

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Genel Merkezi'ne silahla ateş açtıkları tespit edilen iki kişi gözaltına alındı.

Saat 04.00 sıralarında Büklüm Sokak'ta bulunan HDP Genel Merkezi'ne ateş açılmasının ardından olayla ilgili soruşturma başlatan Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırının K.B.Ş ve B.K. tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlılardan birini evinde, diğerini ise sokakta gözaltına aldı. Zanlılar ifadeleri alınmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ve saldırı sırasında kullanılan silahın aranmasına devam edildiği öğrenildi.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler