HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başbakan Erdoğan hastaneye gitti

Üsküdar'daki evinden çıkan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , Koşuyolu Medipol Hastanesine gitti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "ANA" ile saat 21.15'te Ankara'ya gitti.

Bazı vatandaşlar tarafından yerel seçimlerin ilk sonuçlarını İstanbul'da takip eden Başbakan Erdoğan'ın Üsküdar Kısıklı'daki konutunun bulunduğu caddede toplandı.

Ellerinde AK Parti flamaları bulunan gruptakiler, seçim sonuçlarının açıklanmaya başlanmasıyla "Dik dur eğilme bu millet seninle", "Recep Tayyip Erdoğan", "Vur vur inlesin Pensilvanya dinlesin" sloganları attı. Araçlarıyla caddeden geçen bazı vatandaşlar da korna çalarak gruptakilere destek verdi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN EVİNDEN BÖYLE ÇIKTI (VİDEO)

Bu sırada konutundan makam aracıyla çıkan Erdoğan, kendisini desteklemeye gelenleri görünce aracından inerek, yanlarına yürüdüğü vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Gazetecilerin, yerel seçimlerin ilk sonuçlarıyla ilgili değerlendirmesini sormaları üzerine Erdoğan, "Değerlendirme yok" dedi.

Vatandaşlara el sallayan ve "Rabia" işareti yapan Erdoğan, daha sonra makam aracına binerek, buradan ayrıldı.

Başbakan Erdoğan'ın, hastanedeki bir yakınını ziyaret ettiği belirtildi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN HASTANE ZİYARETİ (VİDEO)

Daha sonra ise Erdoğan Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldi. Havalimanında İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Selami Altınok ve diğer ilgililer tarafından uğurlanan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan da Ankara'ya gitti.

Başbakan Erdoğan balkon konuşması yapacak

Oy sayımları devam ederken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara'da balkon konuşması yapacağı öğrenildi.

AK Parti Genel Merkezi’nde Başbakan Erdoğan’ın yapacağı konuşma için hazırlıklar sürdürülürken, seçim sonuçları kurulan barkovizyondan an be an takip edilecek. AK Parti Genel Merkezi’ne gelecek olan Başbakan Erdoğan’ın oy sayım işlemlerinin sonuçlanmasının ardından halka hitap etmesi bekleniyor.

En Çok Aranan Haberler