HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başbakan Yıldırım'la bir araya geldi

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) öncesi sürpriz buluşma... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile İstanbul'da Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde bir araya geldi. Erdoğan ve Yıldırım'ın sürpriz toplantıda, Yüksek Askeri Şura ile ilgili konuların ele alması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün herhangi bir programı görünmüyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile Tarabya'da bulunan Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde görüştü. Erdoğan ve Yıldırım'ın sürpriz toplantıda, Yüksek Askeri Şura ile ilgili konuların ele alması bekleniyor.

TSK'nın komuta kademesini belirleyecek olan Yüksek Askeri Şura için takvim netleşirken, YAŞ Çarşamba günü Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplanacak. Toplantıda askeri personelin terfi ve emeklilikleri kararlaştırılacak. Çankaya Köşkü'nde yapılacak YAŞ toplantısında terfi ve atamaları ilk kez 4 komutan ve 10 sivil değerlendirecek. Toplantıda ayrıca askeri stratejik konsept ve TSK’nın harbe hazırlık durumunun yanı sıra yine ‘FETÖ’ ile mücadele de ele alınacak.


En Çok Aranan Haberler