HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Davutoğlu'ndan kaset açıklaması

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Burdur'da düzenlenen mitingde, seçim öncesinde çıkabilecek kaset ve şantaj olaylarına dikkat çekti.

Davutoğlu, "Şimdi yine kasetlerden şantajlardan bahsediliyor. Şunu açıkça söylüyorum; kaset üzerinden birilerini yıpratmaya kalkılır şantaj yapılacak olursa, hangi partiden olursa olsun hakkında kaset olan kim olursa olsun onun yanında, şantajcıların karşısında olmaya varız, aynı yürekliliği de herkesten bekleriz" dedi.

Burdurlulara hitap eden Başbakan Davutoğlu, liderleri hakaret etmeden konuşmaya davet etti ve kaset söylentilerine dikkat çekti. Davutoğlu, "Şimdi yine kasetlerden şantajlardan bahsediliyor. Şunu açıkça söylüyorum; kaset üzerinden birilerini yıpratmaya kalkılır şantaj yapılacak olursa, hangi partiden olursa olsun hakkında kaset olan kim olursa olsun onun yanında, şantajcıların karşısında olmaya varız, aynı yürekliliği de herkesten bekleriz. Birileri bize tuzak kuruyorsa, özellikle de paralel çete, bir taraftan 17-15 Aralık olayları, Gezi olayları hep demokrasiye darbe vurmak içindi. Dün İstanbul'a 8.7 milyon metrekare yeşil alan kazandırdık ve 2.5 milyon metrekarelik şehir parkı yapıyoruz. 13-14 ağaç yer değiştirdi diye İstanbul'u yakıp yıkmaya kalkan vandallara ders olsun. Onların yanında duran Kılıçdaroğlu ve şiddet destekçilerine de ders olsun" ifadelerini kullandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler