HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Devletin zirvesi bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu ayrı ayrı kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki görüşmelerde Erdoğan ilk olarak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i kabul etti. Basına kapalı gerçekleşen kabul yaklaşık 1,5 saat sürdü. Erdoğan, Özel görüşmesinde, çözüm süreci, Cizre olayları, Irak ve Suriye'de yaşanan gelişilmeler ve sınır güvenliği gibi konuların ele alındığı kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu kabul etti. Kritik zirve 2,5 saat sürdü.Devletin zirvesini bir araya getiren kabulde "Paralel" olarak isimlendirilen yapı ile mücadele, yurt dışındaki cemaat okullarının durumunun görüşüldüğü öğrenildi. Erdoğan, Davutoğlu görüşmesinde, çözüm süreci, Irak ve Suriye'de yaşanan gelişmeler ve sınır güvenliği gibi konuların ele alındığı kaydedildi.

-DAVUTOĞLU, ÖZEL VE FİDANI KABUL EDECEK-

Haftalık olağan görüşmeler kapsamında Başbakan Davutoğlu 'da Genelkurmay Başkanı Özel ve MİT Müsteşar'ı Hakan Fidan'ı ayrı ayrı kabul edecek.(ANKA)

(HSN/ÖZK)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler