HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ekmeleddin İhsanoğlu’na Trabzon’da coşkulu karşılama

Ekmeleddin İhsanoğlu, Trabzon’da, kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı.

Ekmeleddin İhsanoğlu’na Trabzon’da coşkulu karşılama

CHP ve MHP tarafından Cumhurbaşkanı adayı gösterilen Ekmeleddin İhsanoğlu, eşi Füsun İhsanoğlu ile birlikte geldiği Trabzon’da, aralarında CHP ve MHP milletvekillerinin de bulunduğu kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı. Füsun İhsanoğlu, "İlk başlarda adaylığa sıcak değildim ama hayırlısı diyorum" dedi.

Muhalefetin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, bugün saat 10.00’da tarifeli uçakla Trabzon’a geldi. Havalimanında CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, CHP, MHP, DSP, DP ve BTP il başkanı ve yöneticileriyle kalabalık bir vatandaş topluluğunun karşıladığı İhsanoğlu, apronda verilen çiçekleri aldı, herkesle tek tek tokalaştı. İhsanoğlu, daha sonra CHP tarafından tahsis edilen ve posterleriyle süslenen otobüsle şehir turu attı, halkı selamladı.

Dinlenmek için otele gelen İhsanoğlu, lobide kendisini karşılayanlarla sohbet etti. Gazetecilere kısa bir açıklama yapan İhsanoğlu, "Ülkemizin bu önemli köşesinden başlamak istedik. Trabzon coğrafi, kültürel, siyasi ve tarihi açıdan çok önemli bir il" dedi.

EŞİNDEN AÇIKLAMA: BAŞLARDA ADAYLIĞA SICAK DEĞİLDİM

Trabzon gezisinde Ekmeleddin İhsanoğlu’nun yanında bulunan eşi Füsun İhsanoğlu ise "Bu Trabzon’a ikinci gelişim. Daha önce yazın bir gezi için gelmiştik" dedi. Füsun İhsanoğlu, "Eşinizin adaylık sürecine nasıl bakıyorsunuz?" sorusunu ise şöyle yanıtladı:

"Biliyorsunuz çok uzun ve yorucu bir görevden yeni dönmüştük Türkiye’ye. Sıla ve aile hasreti vardı. Onun için ilk başlarda pek sıcak değildim ama hayırlısı diyorum. İnşallah Allah muvaffak eyleyecek." (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler