HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İçişleri Bakanı Efkan Ala: AK Parti kendisiyle yarışıyor

Efkan Ala, "hizmet ediyor, güven veriyor, halkın iradesine sahip çıkıyor ve demokrasiyi örseletmiyorsanız, halk sizinle beraberdir" dedi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala: AK Parti kendisiyle yarışıyor

OLTU (Erzurum), (DHA)- İçişleri Bakanı Efkan Ala, beraberinde Vali Ahmet Altıpramak, Kars Valisi Eyüp Tepe, Erzurum AK Parti Millitvekili Adnan Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti'li Mehmet Sekmen, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile birlikte memleketi Erzurum'un Oltu İlçesi'nde Belediye Başkanı AK Parti'li İbrahim Ziyrek’i makamında ziyaret etti. Bakan Ala’yı karşılamak için dışarıda oluşan uzun kuyruk belediyenin içinde devam etti. Bakan Ala, sırada bekleyenlerle tek tek tokalaşarak belediyeye girdi.

30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde 3’üncü kez başkanlık koltuğuna oturan İbrahim Ziyrek, Bakan Ala’ya vefa borçları olduğunu belirterek, kendisini bakan seçen halka teşekkür etti.

Türkiye'nin 2002’den beri demokrasi tarihini yeniden yazdığını söyleyen İçişleri Bakanı Efkan Ala, "2002’den beri demokratik duruşu sergileyen, sürekli hizmet etme arzusu içinde olan ve hizmetlerini artıran iktidara hükumetlere artan oranda oy vererek sandığı her seferinde biraz daha fazla doldurarak destek olan bir halkla aziz milletimizle karşı karşıyayız. Milletimiz kendisine yapılan iyilikleri demokrasimize yapılan katkıları ciddi biçimde giderek artan oranda destekleyerek yoluna devam ediyor. Bu Türkiye için çok büyük bir kazanımdır. Türkiye geleceğini, istikrarını hep artıran bir tutum içinde oldu" dedi.

30 Mart yerel seçimlerinde halkın kendi iradesini yere bırakmamak isteyenlerin arkasında ve yanında durduğunu sözlerine ekleyen Bakan Ala şunları söyledi:

"Babaocağı Oltu'da daha önceki seçimlerle kıyaslama yaptığımızda başka partilerle kıyaslama imkanı neredeyse kalmadı. Çünkü kendimizle yarışıyoruz. Bu Türk demokrasisi için büyük bir kazanımdır. Yani diğer partiler de şuna bakmalı; Hizmet ediyorsanız, güven veriyorsanız, halkın iradesine sahip çıkıyorsanız, demokrasiyi örselettmiyorsanız, halk sizinle beraberdir. Bunların tersini yapıyorsanız ne söylerseniz söyleyin sizinle beraber değil. Burada herkesin çıkarması gereken ders var. Bizim de çıkarmamız gereken sorumluluk var. Bize madem ki bu destek sağlandı biz de memleketimiz ve Türkiye için 24 saat çalışıp hizmet sunacağız."

En Çok Aranan Haberler