HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Erdoğan'ın elindeki son anket!

Başbakan Erdoğan, katıldığı canlı yayında seçimlere 12 gün kala son anket sonuçlarını açıkladı..

İşte Erdoğan'ın elindeki son anket!

Samanyolu televizyonunda canlı yayınlan programda anketlerle ilgili son durumun sorulması üzerine Erdoğan, ''Bir çok gruba yaptırıyoruz, partimizle alakalı şu anda 45-50 aralığında neticeler geliyor. CHP ile ilgili 25-30 aralığında neticeler geliyor, MHP ile ilgili ise o böyle adeta bir baraj noktasında, 10-12 arasında bir durumu onun da söz konusu. Son iki hafta ne getirir ne götürür onu bilemem, on üç gün var, bu on üç gün içerisinde de bir çok şeyler değişebilir'' diye konuştu.

Erdoğan sözleşmeli personelle ilgili kanunu yetiştirebilmeleri durumunda bir,iki gün içerisinde çıkarabileceklerini, yetiştirememeleri halinde ise hemen seçimin arkasından çözeceklerini ancak seçim öncesi bitirmeyi arzuladıklarını belirtti.

Başbakan Erdoğan, seçmene son mesajının sorulması üzerine, yeni dönemde yeni bir anayasa için vatandaşlardan güçlü bir destek istediklerini söyledi.

Vatandaşların AK Parti'ye güvenini tazelemesini tekrar rica ettiğini ifade eden Erdoğan, Regaip kandilinin de ülke, millet ve tüm İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını diledi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler