HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadın milletvekili adayları, kendileri için düzenlenen etkinliğe gelmedi

Bursada, Kadının Statüsü Derneği tarafından kadın milletvekilleri adayları için düzenlenen toplantıya, sadece Vatan Partisi kadın milletvekili adayları katıldı.

Kadın milletvekili adayları, kendileri için düzenlenen etkinliğe gelmedi

Diğer partilerin kadın adayları ise yoğun programları nedeniyle toplantıya katılmadı.

Bursa’da Artiç Otel’de Kadının Statüsü Derneği tarafından partilerin kadın milletvekili adayları için düzenlediği toplantıya sadece Vatan Partisi Bursa 5’inci sıra Milletvekili Adayı Semra Yılmaz, yine Vatan Partisi Bursa 9’uncu sıra Milletvekili AdayıAytaç Toker ve Kadın Partisi Bursa İl Başkanı Esra Ezigil ile CHP Bursa 3’üncü sıra Milletvekili Adayı Orhan Sarıbal ve Kadın Statüsü Derneği üyeleri katıldı.

Bütün partilere davet gönderdiklerini ancak partilerin aday tanıtım toplantıları olduğu için toplantıya katılımın az olduğunu ifade eden Kadın Statüsü Derneği Başkanı İlknur Kutucu, kadın adayların yapacağı çalışmalar hakkında bilgi almak istediklerini söyledi. Kutucu, "Kadın adayların özellikle kadınlar için yapacağı çalışmaları dinleyecektik. Bizim çalışmalarımızı ve isteklerimizi onlara aktaracaktık. Ancak partilerin aday tanıtım toplantıları vardı gelemediler" dedi.

Kadınların mecliste canla başla çalıştıklarına dikkat çeken Vatan Partisi Bursa 9’uncu sıra Milletvekili AdayıAytaç Toker ise siyaset yapanların kadınlar için çalışmalarını istedi.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler