HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtulmuş Nemrut Dağı'na katır sırtında çıktı

Adıyaman’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Nemrut Dağına katır sırtında çıktı.

ADIYAMAN (İHA) - Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Kahta’ya gelerek Nemrut Dağın'da güneşin batışını izledi. Kurtulmuş’'a, AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Salih Fırat, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Beraberindeki heyetle Nemrut Dağına çıkan Kurtulmuş, araçla Nemrut Dağındaki kafeteryaya kadar gittikten sonra dağın zirvesine giden 500 metreli tarihi yolu ise, katırın sırtına binerek çıktı. İlk önce dağın doğu terasını gezen Kurtulmuş, daha sonra batı terasına geçerek güneşin batışını izledi. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği Kurtulmuş, burada yaptığı açıklamada demokratikleşme paketi, Has Partiden AK Partiye geçişi ve önümüzdeki yerel seçimde adayların belirlenmesi hakkında bilgi verdi.

Demokratikleşme paketin çok önemli olduğunu vurgulayan Kurtulmuş Has Partiden AK Partiye geçişlerinde ise, herhangi bir şart koşmadıklarını, koşullu olarak AK Partiye geçmenin ahlaki olmadığını vurguladı. Burada güneşin batışını izleyen Kurtulmuş, daha sonra Kahta’ya geçerek belediyeyi ziyaret etti. Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a ziyaretlerinden dolayı üzerinde Adıyaman’ın tarihi ve kültürel motiflerinin olduğu bir plaket ve el dokuma bir halı takdim etti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler