HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Sağlık için alkolden uzak durun'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “Daha sağlıklı olmak için alkolden mümkün mertebe uzak duracağız” dedi.

'Sağlık için alkolden uzak durun'

TOKAT (İHA) - Tokat’taki temaslarına Niksar ilçesinde devam eden Bakan Bayraktar, AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Parti binasında konuşma yapan Bayraktar, Niksar’da bir mahallenin risk alanı edilmesi ile ilgili çalışmaların olduğunu söyledi.

Türkiye’nin dünyaya verdiği fotoğrafın parmak ısırtan örnek bir fotoğraf olduğunu ifade eden Bayraktar, Türkiye’nin Amerika’dan Yenizelanda’ya kadar dünyanın gündeminde olduğunu kaydederek, “Sağlıklı, sıhhatli olacağız. Sıhhatimize devam edeceğiz. Sigara içmeyeceğiz ya da daha az içeceğiz. Daha sağlıklı olmak için içkiden, alkolden mümkün mertebe uzak duracağız. Daha bilgili, cesur olacağız. Bunu bizim teşkilatlarımız yapacak” diye konuştu.

Bakan Bayraktar, İstanbul Zeytinburnu'nda inşa edilen ve Sultanahmet Camii silueti içine giren gökdelenlerle ilgili mahkemece yıkım kararıyla ilgili sorulara, “İnşallah mahkeme kararı uygulanır” diyerek kısa cevap verdi.

Niksar ilçesinde NİMSAN AŞ tarafından yapılan Vefa Evleri’nde 204 konutun anahtar teslim törenine katılan Bayraktar, burada yaptığı konuşmada Türkiye’nin marka şehirler oluşturma doğrultusunda ciddi adımlar atmakta olduğunu kaydetti. Deprem riski taşıyan konut stokunun yenilenmesi için vatandaşlardan destek beklediklerini ifade eden Bayraktar, kentsel dönüşüm noktasında Tokat’ı önemsediklerinin altını çizdi. Yapılan konuşmaların ardından vatandaşlara törenle evlerinin anahtarı teslim edildi.

“ÜLKEYİ TERÖR BELASINDAN İNŞALLAH KURTARACAĞIZ”

Niksar’dan Erbaa ilçesine geçerek parti binasını ziyaret eden Bayraktar, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü hizmet binası, Güreş Stadyumu, Hacıpazar İlkokulu, Karayaka Başaralar YBO Kapalı Spor Salonu, Yılmaz Kayalar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu, Benli İlkokulu, Alan İlkokulu, Ali Rıza Önder Anaokulu Mevlana Ortaokulu’nun toplu açılış törenine katıldı.

Bayraktar, törende yaptığı konuşmada Türkiye’de iki tane ciddi eksiklik ve sıkıntının olduğunu söyledi. Türkiye’nin enerji bağımlısı bir ülke olduğunu ve ülkenin başında terör belası olduğunu belirten Bayraktar, “Ülkeyi terör belasından inşallah kurtaracağız. Allahın izni ile milletimizin yaklaşımıyla, milletimizin sağduyusuyla bu terör belasını aşacağız. Hem kardeşliği, birliği, beraberliği, bütünlüğü yakalayacağız hem de birlik ve beraberliği kuvvetlendireceğiz. Diğer taraftan enerji için büyük atılımlar var. HES’lerden elde ettiğimiz enerji diğer yenilebilir enerji kaynaklarıyla da güneş enerjisinden ve rüzgar enerjisinden daha fazla istifade edeceğiz. Yine birtakım çalışmalar var. Amerika’da kaya gazı diyorlar. O gazın Türkiye’de çok olduğu söyleniyor. Araştırmalar devam ediyor” şeklinde konuştu.

Bayraktar, konuşmasının ardından Tokat Valisi Mustafa Taşkesen ve milletvekilleri ve belediye başkanları ile kurdeleyi keserek toplu açılış yaptı.

Bakan Bayraktar, Erbaa’dan Ankara’ya gitmek üzere kara yolu ile Amasya Merzifon Havaalanı'na hareket etti.

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler