HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şamil Tayyar: “Pensilvanya’daki emekli vaiz bir gün hesap verecek”

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, AK Parti'ye tuzaklar kurulduğunu ifade ederek, "Pensilvanya'da bütün bu tuzakların mimarlığını yapan emekli vaiz, bir gün gelecek hesap verecek" dedi.

Şamil Tayyar: “Pensilvanya’daki emekli vaiz bir gün hesap verecek”

Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Divan Toplantıları kapsamında, AK Parti Gaziantep İl Divan Toplantısı yapıldı. Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya AK Parti Gaziantep milletvekilleri Derya Bakbak, Şamil Tayyar, Mehmet Sarı ve Halil Mazıcıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, kadın ve gençlik kolları, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan toplantıda konuşma yapan Şamil Tayyar, 2011 seçimlerinde '10 milletvekili çıkaracağız' iddiasını ortaya attıklarında, gazetecilerin kendisine, ‘12 milletvekili var, 10 tane vekil nasıl alacaksınız' dediklerini anlatarak şöyle devam etti:

"Dedim ki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tek başına iktidara geleceğini söylüyor. AK Parti'nin Gaziantep'te 10 milletvekili çıkarma ihtimali, Kılıçdaroğlu'nun tek başına iktidara gelmesinden çok daha gerçekçidir. Çok daha sahidir. 9 tane aldık. Biraz iyi çalışırsak bizim için 10 almak hayal değildir. Geçtiğimiz günlerde CHP'nin Gaziantep İl Başkanı bir açıklama yapmış. Biz Gaziantep'te 12 milletvekiline de talibiz. Bir gazeteci de manşete böyle taşımış, hedef 12. Ben de dedim ki CHP'nin il başkanı, seçim sandığıyla çocuğu ya da torununun evindeki hedef tahtasını birbirine karıştırmış. Maalesef Gaziantep'te muhalefetin siyaset düzeni budur. Onlardan biz ziyadesi ile memnunuz. Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'ndan da çok memnunuz. Allah onların yokluklarını vermesin.”

"PENSİLVANYA HESAP VERECEK"

AK Parti'nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmasının hayal olmadığını ifade eden Tayyar, AK Parti'ye ahlaksızca, şerefsizce ve alçakça tuzaklar kurulduğunu söyledi. Tayyar konuşmasını şöyle tamamladı:

"Kendi üzerine sonuna kadar sahip çıktı. Ama yetinmediler, dediler ki bizim elimizde nice kayıtlar var. Recep Tayyip Erdoğan kaçacak dediler. Aradan bir yıl zaman geçti, kaçacak dedikleri Recep Tayyip Erdoğan bu coğrafyanın seçilmiş ilk cumhurbaşkanı oldu. Recep Tayyip Erdoğan'a kaçacak diyenler şimdi kaçacak delik arıyorlar. Pensilvanya'da bütün bu tuzakların mimarlığını yapan emekli vaiz, bir gün gelecek hesap verecek."

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler