HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ameliyatsız göğüs büyütme

Günümüzde ameliyatsız göğüs büyütme operasyonları sıkça sorulan bir yöntemdir.

Ameliyatsız göğüs büyütme

Ameliyatsız göğüs dikleştirmenin cerrahi müdaheleden farkı, dikleştirme işlemi için enjekte edilebilir dolgu maddelerinin kullanılmasıdır. Bu işlem süreci sizden kan alınması ile başlar, kan özel bir işlemden geçirilip çözelti elde edilir. Enjekte edilebilir dolgu maddesini, çözeltiye eklendikten sonra memedeki belirli bölgelere bu karışım enjekte edilir ve işlem yaklaşık 30 dakika içinde tamamlanır

Uygun adaylar kimler?

Meme implantları kullanarak göğüs büyütmeameliyatı yaptırmaya vakit bulamayan uygun kadınlar için ideal bir seçenek. Meme boyutundan memnun ancak göğüs arasındaki oluğun daha belirgin olmasını yani push up sutyen efekti vermek isteyenler en çok bu yönteme başvuruyor. Ameliyatsız göğüs dikleştirmenin amacı iyi bir sütyenin işlevi ile aynı. Bu operasyon için uygun adaylar meme boyutlarında büyük bir değişim beklemeyen kadınlardır.

Kısa sürede etkili sonuçlar

Ameliyatsız göğüs büyütme işleminde enjekte edilen karışım memede yeni doku oluşmasını sağlar. Bu yeni doku göğüse dolgunluk verir, diri yani dik durmasını sağlar. Ameliyatsız göğüs dikleştirme işlemi kalıcılığını yaklaşık dokuz ila 18 ay boyunca korur. Ancak sonuçların hastadan hastaya farklılık gösterebildiği gerçeğini de unutmamak gerekir.

Sevgiler

SORU VE GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN: guncelozturk@mynet.com

www.memeestetiksanati.com

Facebook: **guncelestetik

**

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler