HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Estetik cerrahi ile fiziksel ve duygusal tedavi

Estetik cerrahi hem fiziksel hem de duygusal anlamda tedavi sağlar. Ve estetik cerrahide ameliyat süreci boyunca sunulan konfor cerrahi prosedürün kendisi kadar önemlidir.

Estetik cerrahi ile fiziksel ve duygusal tedavi

Plastik cerrahi hem estetik hem de rekonstrüktif cerrahi prosedürleri içermektedir. Rekonstrüktif prosedürler genellikle hastalık, travma ya da tümör cerrahisi gibi fiziksel nedenler ile yapılırken estetik ameliyatları yüz ve vücut özelliklerinin görünümünü iyileştirmek için yapılmaktadır. Hastalar bu ameliyatlar ile hem fiziksel hem de psikolojik açıdan iyileşme yaşarlar.

Biz estetik cerrahlar hastalarımız için yenilikçi bir takım teknikler sunmaya özen gösteriyoruz. Ve tüm operasyonlarımızı kişiye özel tasarlayarak gerçekleştiriyoruz. Çünkü estetik cerrahiye başvuran kişilerin hepsinin benzersiz kendilerine özel ihtiyaç ve beklentileri oluyor. Tüm bu ihtiyaç ve beklentilerin hem operasyon öncesinde hem de operasyon sonrasında büyük bir titizlik ile karşılanması gerekiyor.

Hastaların en temel beklentisi operasyonun her aşamasında gerçek anlamda bir ilgi görmek, en kısa sürede ve mümkün olduğunca güvenli bir şekilde rutin hayatına dönmektir. Bu sürecin başarılı olması için hastanın tüm ihtiyaç ve beklentilerinin eksiksiz olarak karşılanması şarttır. İhtiyaç ve beklentiler sadece daha güzel olmak.

Güzelliğe ulaşmak için güzel ve konforlu bir süreçten geçilmesi gerekir. Kalacağınız hastane, operasyonu gerçekleştiren ekibin güler yüzlülüğü ve cerrahınızın size sunacağı ilgi ve alaka bu zorlu sürecin çok daha kolay geçmesini sağlar.

Bir estetik operasyonda güzelleşme süreci muayene esnasında başlar. Operasyon öncesi size sunulan hizmetler ameliyata güven hissi içinde girmenizi sağlar. Estetik operasyon sonrası nasıl bir görünüme kavuşacağınızı gösteren tasarımlar, ayrıntılı bilgiler operasyon sonrasında beklemediğiniz bir sonuçla karşılaşmanızı önler.

Hangi sağlık kurumunda ameliyat olacağınız, sağlık kurumunun size sunacağı donanım ve konfor, ameliyat sonrası bakım… Cerrahınızın size sunacağı donanım ve tecrübe ameliyatınızın fiziksel olarak sorunsuz geçmesini sağlarken, sunulacak olan konfor ve ilgi ise psikolojik açıdan sürecin kolaylaşmasını sağlar.

Güzelleşmek bütünlük ister. Her aşaması estetik değerler içermelidir. Doğru seçimlerle estetik operasyonlarınızı tatile çevirebilirsiniz. Hem fiziksel hem de psikolojik açıdan güzelleşmek sizin seçiminizde…

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

Op. Dr. Güncel Öztürk

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler