HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Xiaomi’den oyuncular için ucuz yollu akıllı telefon geliyor!

Fiyat performans oranı yüksek akıllı telefonların Çinli üreticisi Xiaomi, sıradaki telefonunu oyuncular için üretiyor. Xiaomi üretimi ilk oyuncu akıllı telefonu Xiaomi Blackshark, Geekbench testinde kendini gösterdi.

Xiaomi’den oyuncular için ucuz yollu akıllı telefon geliyor!

Xiaomi yüksek donanım özelliklere sahip akıllı telefonları rakiplerinden görece daha düşük bir fiyat ile tüketicisiyle buluşturuyor. Şirket, bu politikasıyla birçok farklı kesime ulaşmış durumda. Düne kadar Xiaomi hakkında bir fikri olmayan insanlar, bugün yeni bir akıllı telefon almak istediğinde Xiaomi ürünlerini tercih ediyor. Bu sayede Xiaomi Mi 6 ile büyük bir satış başarısı yakalayan Çinli şirketin görünüşe göre yeni hedefi oyuncular. Xiaomi’nin oyunseverler için tasarladığı Xiaomi Blackshark, telefonların çekirdek performanslarını ölçmek için kullanılan Geekbench testinde kendini gösterdi.

RAZER PHONE’A DİŞLİ RAKİP: XİAOMİ BLACKSHARK

Test bilgilerine göre, Xiaomi Blackshark’ta bir oyuncu telefonuna yakışır şekilde Qualcomm’un üst seviye işlemcisi Snapdragon 845 kullanılıyor. Bu işlemciye ek olarak telefonda 8GB RAM bulunuyor. Cihazın ekran tarafında ise 18:9 ekran formatına sahip 2K çözünürlüğünde OLED bir ekran yer alıyor. Ekranın boyutuyla alakalı herhangi bir bilgi bulunmuyor ancak bir oyuncu telefonunun küçük bir ekran ile gelmesi oldukça güç. Ayrıca test bilgilerinde görülmemesine rağmen, Xiaomi’nin rakibi Razer Phone ile rekabet için 120 Hz tazeleme hızına sahip bir ekran ve 4000 mAh’den fazla bir pil kullanması bekleniyor. Peki Android Oreo 8.0 ile test edilen Xiaomi Blackshark, Geekbench’te kaç puan alıyor?

Capture

İŞTE XİAOMİ BLACKSHARK’IN GEEKBENCH SONUÇLARI

Yüksek seviye donanım özelliklerine sahip Xiaomi Blackshark Geekbench’te yapılan testlerde tek çekirdek performansı ile 2.452 puan alırken, çoklu çekirdek performansı ile 8.452 puan alıyor. Bu değerler Samsung Galaxy S9’un Geekbench test sonuçlarına fazlasıyla yakın. Hatta Xiaomi Blackshark, çoklu çekirdek testindeki performansı ile Galaxy S9’u geçiyor. Xiaomi’nin merakla beklenen modeli Xiaomi Mi Mix 2S ile birlikte oyuncular için tasarladığı Xiaomi Blackshark’ı satışa çıkararak yüksek satış rakamlarına ulaşması öngörülüyor.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler