HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

31 kişinin yaralandığı kaza, güvenlik kamerasında

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde 2 gün önce meydana gelen ve 4'ü ağır 31 kişinin yaralandığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

31 kişinin yaralandığı kaza, güvenlik kamerasında

Geçen 21 Ekim Çarşamba günü sabah saatlerinde Sadık Yerli yönetimindeki 01 NS 396 plakalı öğrencileri taşıyan servis otobüsü, D-400 Karayolu Çukobirlik Kavşağı'nda Adana-Mersin arası yolcu taşıyan Şuayip Akkoyun yönetimindeki 33 AYR 95 plakalı minibüse arkadan çarptı. 4'ü ağır 31 kişinin yaralandığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Çarpma anının saniye saniye kaydedildiği kamera görüntülerinde yolcu minibüsü yolcu almak için yolun sağına durduğu sırada arkadan gelen öğrenci servisi arkadan çarpıyor.

Tarsus Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar İşletme Kooperatifi Başkanı Behzat Nafiz Kızılyaka, kazada yolcu minibüsünün bir kusuru olmadığını belirterek şunları söyledi:

"Aracımız seyir halindeyken yolcusunu almak üzere emniyet şeridine iniyor. Arkadan gelen Çağ Lisesi'nin öğrencilerini taşıyan aracı orada beklemekte olan aracımıza çarpmıştır. Görüntülerde herhangi bir kusur veya kabahatinin olmadığı görülmektedir. Biz bu kazayla ilgili tüm insanlarımızdan, yolcularımızdan yalan ve yanlış haberlere itibar etmemelerini rica ediyoruz. Burada mazlum ve mağdur olan biziz."

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler