HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

4 ayda 7 kadına cinsel tacizde bulunan kişi yakalandı

Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü yakınlarında ağaçlık alana saklanıp yoldan geçen kadınlara cinsel taciz ve saldırıda bulunduğu öne sürülen 39 yaşındaki M.P. polis tarafından yakalandı.

4 ayda 7 kadına cinsel tacizde bulunan kişi yakalandı

Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü yakınlarında ağaçlık alana saklanıp yoldan geçen kadınlara cinsel taciz ve saldırıda bulunduğu öne sürülen 39 yaşındaki M.P. polis tarafından yakalandı.

Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü Eczacılık Fakültesi yakınındaki çevre yolu araç üst geçit köprüsü altındaki ağaçlık alanda akşam saatlerinde son 4 ay içerisinde 7 kadına cinsel saldırı ve tacizde bulunulması nedeniyle polis özel önlem aldı. Çevrede çalışma yapan polis ekipleri dün bisikletini ağaçların arasına saklayıp kendisi de yakın yerde gezen M.P.'yi takibe aldı. M.P., bir üre sonra ağaçların arasına gizlendi. Polisler, M.P.'yi ağaçlık alanın yanındaki yoldan geçen 2 genç kıza cinsel tacizde bulunduğunu görünce müdahalede bulundu. Polisleri karşısında gören M.P. bisikletine binip kaçmaya başladı. Kovalamaca sonucu polis, şüpheli M.P.'yi yakaladı.

Gözaltına alınan M.P.'yi, cinsel saldırı ve tacize uğrayan kadınlar da teşhis etti. M.P. yapılan sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler