HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana'da kalaşnikoflu dehşet

Adana'da akli dengesi yerinde olmadığı bildirilen bir kişi, uyuyan anne ve ablasını Kalaşnikof tüfekle tarayarak öldürdü.

Adana'da kalaşnikoflu dehşet

ADANA (İHA) - Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi, Yunusoğlu Mahallesi'nde gece 01.00 sıralarında meydana gelen olayda, Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü bildirilen ve akli dengesinin yerinde olmadığı bildirilen Ramazan Yavuz (24), nereden temin ettiği bilinmeyen Kalaşnikof tüfekle evde yatmakta olan annesi Sultan Yavuz (70) ve ablası Ayten Yavuz'u (28) taradı. Yaşlı kadın ile kızı olay yerinde hayatını kaybederken, diğer odada yatan Ramazan Yavuz'un 2 kardeşi silah sesine uyandı. Anne ve ablalarını öldüren Ramazan Yavuz'u etkisiz hale getiren kardeşler durumu jandarmaya haber verdi.

Jandarma ekipleri olay yerine gelerek Ramazan Yavuz'u gözaltına aldı.

Anne ve kızının cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Yaşlı kadının eniştesi Ferhat Akural, Ramazan Yavuz'un Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğünü belirterek, "Dün gece de annesini ve ablasını öldürdü" dedi.

[Adana'da kalaşnikoflu dehşet](https://www.mynet.com/videolu-haberler "Adana'da kalaşnikoflu dehşet") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler