HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ağabeyden şok itiraflar

İSTANBUL (İHA) - Tekirdağ'da 3 kişiyi öldürdükten sonra bir çukura gömdüğü ortaya çıkan Yavuz Yapıcıoğlu'nun ağabeyi, kardeşinin bilinenin aksine çok sayıda tecavüz ve cinayet olaylarına karıştığını iddia etti.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde, geçtiğimiz günlerde 3 kişiyi katlederek cesetlerini bir çukura attığı ortaya çıkan seri katil Yavuz Yapıcıoğlu'nun Zeytinburnu'nda deri atölyesi işleten ağabeyi Yıldır Yapıcıoğlu, 9 yıldır faili bulunamayan Avcılar cinayetleri ile tecavüz olaylarının sanığının kardeşi olduğunu, Yavuz Yapıcıoğlu'nun sayısız tecavüz olaylarına ve cinayetlere adının karıştığını öne sürdü. Yıldır Yapıcıoğlu, "Kardeşim Yavuz Yapıcıoğlu, talihsiz bir evlilik geçirdi. Eşiyle 1.5 yıl evli kaldı. Ancak bir kere bile ilişkiye giremediler. Daha sonra da ayrıldılar. Ondan sonra Avcılar ve İstanbul'un çeşitli semtlerinde zorla kadınlara tecavüz etti. Kadınlardan nefret etmeye başladı. Zorla birlikte olduğu kadınları dövüp öldürdüğünü gelip bize anlatırdı. Daha sonra cinayetlere adı karışmaya başladı. Ardından bizim bildiğimiz Tozkoparan'da 3, Adana'da 3, Ankara'da 2 kişinin öldürülme olayına, Modabağ'da 1 askerin öldürülme olayına adı karıştı. Suçsuz, günahsız, yaşlı anneannemi yok yere öldürdü. Bizim bilmediğimiz daha çok tecavüz ve cinayet işlediğini gelip anlatırdı. Çalışmaz, sağdan soldan para gasp eder, istediğini alamadığı taktirde öldürürdü. Benim kardeşim böyle bir psikopat. Biz buna bir çare bulamadık, bulamıyoruz. Yetkililer buna bir çare bulsun" şeklinde konuştu.

Kardeşinin bir ölüm makinası olduğunu vurgulayan Yapıcıoğlu, Yavuz Yapıcıoğlu'nun işlediği bir suçtan cezaevine düştüğünü, ancak "Cezai ehliyeti yoktur" raporu alarak tahliye edildiğini söyledi. Kardeşinin kendisine "Avcılar Sapığı" olduğunu söylediğini de kaydeden ağabey Yapıcıoğlu, "Kardeşim, birlikte olmayı reddeden ya da gözüne kestirdiği kadınlara tecavüz ettikten sonra, pek çok kadın öldürmüş. Öldürmekten ve sapık ilişkilerden çok zevk aldığını söylüyor. Bana kendi yaptıklarını anlatınca kanım dondu. Kim bilir daha kimlerin canı yanacak. Yazık, başka anne babalar ağlamasın" dedi. Kardeşini potansiyel bir suç makinası olarak tanımlayan Yıldır Yapıcıoğlu, Yavuz Yapıcıoğlu'nun tecavüz ve cinayetlere devam edeceğini kendisine söylediğini ifade ederek, emniyet güçlerini ve yetkilileri uyardı.

Yavuz Yapıcıoğlu, Özcan Karagözoğlu, Şakir Temüriçi ve Hüseyin Yumruk adlı şahısların öldürülmesi, Tonguçlar Camii imamı Salih Baş'ın da yaralanmasının ardından soruşturma başlatan polis tarafından 24 Aralık 2002'de yakalanmıştı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler