HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ağabeyini bıçaklayan eniştesini öldürdü

Bağcılar'da, Cemal Oral, ablasına şiddet uyguladığı, ağabeyini de bıçakladığı ileri sürülen eniştesini bıçakladı. Hastaneye kaldırılan şahıs hayatını kaybetti, Cemal Oral ise gözaltına alındı.

İSTANBUL (CİHAN)- İddialara göre, Hamdin Oral (46) eşi Suphiye Oral'a şiddet uyguladı. Suphiye Oral, aynı zamanda amcasının oğlu da olan eşi hakkında polise şikayette bulundu. Ancak şiddet görmeye devam eden kadın 2 çocuğunu da alarak Yalova'daki ablasının yanına gitti. Bu olaydan eşinin ailesini sorumlu tutan Hamdin Oral, tehdit ve küfürler etmeye başladı. Dün de Esenler'deki baldızının evine giden Oral, şiddete devam etti. Kayınbiraderi Celal Oral, eniştesini sakinleştirip evden çıkardı. Ancak bu sırada Oral, Celal Oral'ı bıçakla yaraladıktan sonra uzaklaştı. Celal Oral hastaneye kaldırılırken, kızkardeşi küçük kardeşi Cemal Oral'a eniştelerinin ağabeyini bıçakladığını söyledi.

Hastanede ağabeyini yaralı halde gören Cemal Oral, buna sinirlenerek yakınlarıyla birlikte eniştesini aramaya çıktı. Telefonla eniştesinin Ebubekir Parkı yakınlarında olduğunu öğrenen Cemal Oral söz konusu yere gitti. Kısa bir tartışmanın ardından Cemal Oral, eniştesini defalarca bıçakladı. Hamdin Oral, vatandaşlarca kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cemal Oral ise saklandığı evde gözaltına alındı.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler