HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aile katliamı yapan kocanın beyin ölümü gerçekleşti

İzmir'in Buca ilçesinde, eşini ve iki kızını silahla öldürdükten sonra intihara teşebbüs eden Enver Özdemir'in hastanede tedavisi devam ederken beyin ölümü gerçekleşti.

Geçen gün gerçekleşen olayda, emekli olduktan sonra bir kuyumcuda çalışan Enver Özdemir (55), henüz belirlenemeyen bir nedenle eşi Mekkiye Özdemir'i (59) silahla öldürdü.

İddiaya göre, Enver Özdemir, sesler üzerine odaya gelen kızları Nesrin (35) ve Duygu Özdemir'i (32) de silahla öldürdü. Evde bulunan torunu 11 yaşındaki Ayça A. da durumu komşularına haber verirken, Enver Özdemir kendi silahıyla başına ateş ederek intihara teşebbüs etti. Sağlık ekiplerince Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne kaldırılan Enver Özdemir'in beyin ölümü saat 02.00 sıralarında gerçekleşti.

UYANDIRIP ÖLDÜRDÜ İDDİASI

Enver Ö.'nün eşini uykusundan uyandırıp öldürdüğü, ardından da odaya giren kızlarını öldürdüğü torununu da haber vermesi için komşulara gönderdiği sırada intihara teşebbüs ettiği ileri sürüldü.

Enver Ö. (55) tarafından öldürülen eşi Mekkiye Ö. (59), kızları Nesrin Ö. (35) ve Duygu Ö.'nün (32) cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Anne ve iki kızının cenaze namazı Konak Kadifekale Şehitler

Camisinde ikindi namazının ardından kılındı. Cenaze namazına gelen yakınları gözyaşı döktü. Katliama tanık olan 11 yaşındaki Ayça A da cenaze törenine kısa süre katıldı. Yan yana konananne Mekkiye Ö. ve kızları Duygu Ö. ile Nesrin Ö., cenaze namazının ardından BucaKaynaklar Mezarlığında yan yana defnedildi.

Aile içi katliamla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Enver Ö.'nün 03.00 sıralarında eşi Mekkiye Ö.'yü uykusundan uyandırıp silahla öldürdüğü sesler üzerine gelen kızları Nesrin ve Duygu Ö.'yü de silahla başından vurarak öldürdüğü ardından da Nesrin Ö.'den olan torunu Ayça A.'yı da ''Komşulara git haber ver'' deyip evden gönderdiği sırada intihara teşebbüs ettiği ileri sürüldü. Emekli olduktan sonra Çankaya semtinde bir kuyumcuda çalışan Enver Ö.'nün Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisinin devam ettiği hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Cinayet büro dedektifleri aile katliamının neden çıktığını belirlemek için soruşturmayı derinleştirerek araştırdığı öğrenildi.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler