HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aksaray'daki silahlı dehşet kamerada

Çalıştığı işyerinden ayrılmak isteyen İran uyruklu işçi, dükkan sahibinin kardeşi tarafından önce öldüresiye dövüldü, ardından da ayağından vuruldu.

Aksaray’da yaşanan olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Aksaray’da yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti: İran uyruklu Hassan Esmaili isimli işçi çalıştığı işyerinin sahibi ile anlaşmazlığa düşünce işten ayrıldı. İşçisinin işten ayrılmasına kızan işyeri sahibinin kardeşi M.S Aksaray’da gördüğü eski çalışanları Esmaili’ye önce sopa ile saldırdı. Ansızın saldırıya uğrayan Emsaili kendisini korumaya çalışınca M.S. belinden çıkardığı silahla Emsaili’yi ayağından vurdu. Zanlı olay yerinden kaçarken, ayağından vurulan İran uyruklu Hassan Esmaili acı içinde kıvrandı. Yaşananların ardından olay yerinden hızla uzaklaşan M.S. gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yaşananlar bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, arkadaşıyla bir dükkanın önünde oturan Emsaili’ye yanına gelen M.S.’nin saldırısına uğradığı görülüyor. Aniden sopalı saldırıya uğrayan Emsaili ne olduğunu anlamadan kendini korumaya çalışıyor. M.S.’nin sopalı darbelerine maruz kalan genç, M.S. tarafından silahla ayağından vuruluyor. Görüntülerde olay sırasında Emsaili’nin ayağından vurulduktan sonra bölgeden sekerek uzaklaşmaya çalıştığı ve bir süre sonra sokak ortasında oturarak yardım istediği görülüyor. Çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu Emsaili’nin olay başlarken yanında oturan arkadaşının ise şoka girerek olan biteni izlediği görülüyor. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler