HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alanya’da otomobil uçuruma uçtu

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otomobilin uçuruma uçmasıyla 5'i çocuk, 3'ü kadın olmak üzere toplamda 8 kişi yaralandı.

Fatma Gökçek yönetimindeki 07 HDG 15 plakalı otomobil ,Alanya Mahmutseydi köyü Büklü mevkiinde bulunan virajı alamayarak 15 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü Gökçek, Ayşe Zehra Abaylı, Azra Tuba Kalı, Mizra Tura Kalı, Hilal Abaylı, Ömer Selim Gökçek, Nimet Kalı ile Aliye Elif Gökçek yaralandı. Ters yatan otomobilin içinden yaralıları yaylada bulunan vatandaşlar güçlükle çıkarttı.

Yaralıları vatandaşların bilgi vermesiyle 112 sağlık ve Jandarma ekipleri olay yerine geldi. Akşam saatlerinde meydana gelen kazada karanlıkta vatandaşlar otomobil içinde başka yaralı olup olmadığını kontrol etti. Nimet Kalı Başkent Hastanesi'ne kaldırılırken diğer yaralılar Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Azra Tuba Kalı, Fatma Gökçek ile Hilal Abaylı yoğun servise alındı. Diğer yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor.

Görgü şahitlerinden Salih Ersoy, sürücünün virajı alamayarak uçuruma uçtuğunu söyledi.

Metin Ersoy da, virajın çok tehlikeli bir yer olduğunu belirterek, bir yıl önce aynı yerde traktör kazasında bir kişinin hayatını kaybettiğini söyledi. Uçuruma bariyer takılmasını isteyen Ersoy, virajı gösteren tabelaların olmadığını söyledi.

Jandarma olay yerinde incelemelerde bulundu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler